Vattenmelon Pie

Hackade vattenmelonskenor sötas och kokas med kryddor, russin och pekannötter. Det är en lätt,. förtjockad pajfyllning gjord med smakfulla vattenmelonskenor.

Detta är en dubbelskorpa paj. Använd den här smörjaktiga pajskorsan eller använd lämpliga färdiga bakverkskakor.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera vattenmelonskål i en liten kastrull; lägg till vatten för att täcka. Koka upp; täcka, minska värmen och simma i ca 20 minuter eller tills det är ömt. Avlägsna från värme; dränera.
  2. Värm ugnen till 350 grader.
  3. Kombinera vattenmelonskål med socker, mjöl, kanel, muskotnöt, kryddnejlika, salt, ättika, russin och pekannötter; rör om att kombinera och sätt åt sidan.
  4. Montera 1 pajskaka i en 9-tums pajplatta. Häll vattenmelonskallblandningen i pajskorpan. Topp med resterande pajskorsa; vika kanterna under och krympa runt kanten. Skär små slitsar i toppskorpan.
  1. Baka i den förvärmda ugnen i 45 till 50 minuter, eller tills gyllene skärmkanter av paj med band av aluminiumfolie efter 25 minuter för att förhindra överdriven brunning. Kyl vattenmelonpannan på ett trådställ.

Du kanske också gillar:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 239
Totalt fett 7 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 179 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)