Ett läckert, bara Peachy Recept för Vitvin Sangria

Denna peachy vita vin sangria kommer att lägga sizzle till någon sommartid get-together. Receptet skapar en uppfriskande och snabb krukdryck som är perfekt för småfester. Den underbara delen om denna sangria är att den har en ljusare profil än de mer traditionella recepten - det använder vitt vin istället för rött och har ljusa frukter som persika, apelsin och mango. Att lägga till en liten persikasnabb gör inte heller det överklagande.

Som med alla sangria recept , finns det många sätt att anpassa det - från typen av vin till tillsatsen av andra sommar frukter, det är lätt att ha kul med det. Det finns inga hårda och snabba regler när det gäller sangria, lika länge du njuter av det och vi vet att du kommer att älska denna persikasangria med persikasnaps .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vin och schnapps i en kruka och tillsätt skivade persikor, apelsin och mango.
  2. Tillsätt socker och rör omedelbart.
  3. Kyl blandningen i minst 1 timme.
  4. Tillsätt ginger ale eller klubb soda strax före servering.

Om du vill servera din sangria genast, använd kyldt vitt vin och ginger öl och servera över mycket is.

Tillägg och tips

Du kanske tycker att ditt val i vin- och persikasnabbar påverkar hur mycket socker du behöver lägga till. Ett torkat vin behöver lite mer socker medan ett sötare vin behöver mindre.

En bra strategi är att börja med bara 1/4 kopp socker och rör om du ger det en smak, lägg sedan till 1/8 kopp (eller 2 matskedar) tills den är så söt som du vill ha den.

Sangria handlar om den frukt du kasta i vinstansen. För detta recept behövs persikor och apelsin, men du kan hoppa över mango om du vill (även om det ger en riktigt fin touch!). Tänk på att lägga till andra färska frukter när de kommer in i säsongen. Skivade jordgubbar, en handfull färska hallon och kiwi skivor är alla roliga tillägg. Du kan också lägga till ett skott eller två av trippel sek eller en kopp citrus soda om så önskas.

Om du serverar detta på en fest, kan du få sangria att se bara lite snyggare med en enkel garnering. Lägg till färska mint- eller basilika blad eller ätbara blommor till varje glas medan du serverar.

Välja vinet

Det finns så många smaker i den bara peachy sangria som nästan vilket vitt vin som helst. Ta din favoritflaska och börja hälla. Det behöver inte vara ditt bästa, du borde inte använda dyra vin för sangria!

Om du behöver några idéer, prova en Riesling, Pinot Gris , Chardonnay eller Sauvignon Blanc. Var och en av dessa är populära och du borde ha mer än tillräckligt många etiketter att välja mellan i affären. Vill du ha något lite mer exotiskt? Ge en Albarino, Chablis, Gewurztraminer eller Rioja ett försök.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 226
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 9 mg
kolhydrater 44 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)