Hur man använder fläsk riblets och Rib Tips

Ribben är populära. På grund av denna popularitet är många restauranger, slaktare, livsmedelsbutiker ute för att tjäna lite pengar på vad de kan sätta namn på revbenen. Det är på grund av den här körningen att för många år sedan blev den underutnyttjade spetsavsnittet av en full revbenskiva omformad till ribbor. Restauranger hittade dessa lilla band av revben lätt att göra, billiga att köpa, och mycket populär som den perfekta grillrätten .

Så vad är ribbor och revben tips? Dessa namn har blivit utbytbara, men de är olika köttskär. Ribben tips är faktiskt slutet (undersidan) av ett stativ av revben . När ett rack är trimmat för att göra St Louis Style Ribs finns det en tunn remsa med ribbenändar (eller spetsar) kvar. Riblets skärs från baksidan eller extra revben för att räta ut dem. Också märker hur ryggribben är rektangulärt formade? Detta görs genom att trimma benen för att göra dem raka för presentation. Det finns också något som kallas ribbknappar. Dessa är inte revben, men ryggradsskärningar.

Tidigare blev dessa små bitar kastade ut. Nu kan du köpa dem i många butiker och de blir mycket mer populära. De är typiskt köttiga och smakrika så de gör en bra maträtt, oavsett tillfälle. Om du har problem med att hitta dem, fråga din slaktare. De packas nu och skickas överallt, men dina lokala butiker kanske inte lagrar dem så kom ihåg att fråga.

Det är också troligt att din lokala butik kan missa etiketten, dessa skär, eftersom det inte finns en hel del standardisering i köttklippta namn. Saken att komma ihåg är att om du har flaskor eller revben tips de kommer att laga mycket på samma sätt så oroa dig inte för mycket om vad du får.

Matlagning

Det finns flera metoder för att förbereda ribbetips.

De populariserades av Applebees restaurangkedja för många år sedan och de säljer miljoner pund om året nu. Applebees grillar och sedan dammar deras ribbor för att ge dem en karbroiled smak samtidigt som de gör dem anbud. Detta är bra om du är en upptagen restaurang som måste visa upp hundratals bitar om dagen. Medan du kan gå på detta sätt revben tips är bra bara grillad.

Först och främst, kom ihåg att ribben tips är fortfarande revben. Lågt och långsamt är fortfarande det bästa sättet att göra dem. Men på grund av deras storlek lagar de sig snabbare. En låg, indirekt gasgrill eld i en timme eller två eller en låg kolskål är bra för dessa små godsaker. Applicera en bra gnugga eller bara strö med lite krydda och de kommer att bli bra. Om du vill ha grillsås borstar du den i slutet av tillagningstiden för att förhindra bränning.

Rökning

Naturligtvis kan du röka revben tips. De gör en bra aptitretare medan andra saker fortsätter att röka. Kasta revben tips om rökaren ca 2 till 3 timmar innan gästerna anländer. Behandla dem som du skulle ha en räff med revben och du kan dra dem av rökaren och servera dem medan dina gäster bosätter sig och får sina drycker. Detta håller dem upptagna och glada när du avslutar huvudrätten.