Slow Cooker Pork Stew

Prova fläsk på ett helt nytt sätt med det här fläskspottreceptet, som görs med en långkokare eller crockpot. Du börjar med en köttfärsad lut (eller smörlök) i bitar och sedan tillsätt kycklingbuljong som bas tillsammans med andra grönsaker och kryddor.

Pork Loin eller Tenderloin?

Vissa källor säger att inte ersätta länd och lök de är olika köttskär. Mandelskinnet är det smalare, smalare klippet från djurets ryggrad, medan länden är en tjockare rostliknande bit också från baksidan. Fläskfilé kommer att bli torr när den är överkokt, så det är inte ett perfekt snitt för långsam spis.

Slow-Cooker Tips

Här är några saker att tänka på när du använder långkokaren eller crockpot:

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda alla ingredienser utom mjöl och smör direkt i en 4-6-kvarts crockpot.
  2. Täck och koka på låg inställning i 8 timmar (eller hög värmeinställning i 4 timmar), eller tills fläsk inte längre är rosa och grönsaker är ömma.
  3. Kombinera mjöl och mjukat smör / margarin; rör om till slät. Rör mjölblandningen, en sked i taget, i grytan tills den blandas. Detta kommer att tjocka upp såsen.
  1. Täck krukan igen och fortsätt att laga mat på hög värmeinställning i ytterligare 30 till 45 minuter längre, rör om ibland tills den är tjock.

Fler fläskrecept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 114
Totalt fett 6 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 28 mg
Natrium 200 mg
kolhydrater 6 g
Kostfiber 1 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)