Upptäck Sweet, Tropical Taste of X-Rated Fusion

En förförisk söt likör som är nästan för mycket kul

Söt, sexigt och ett fantastiskt sätt att lägga till tropiska frukter till dina favoritcocktails, X-Rated Fusion är en likör du behöver veta. Denna söta likör fylls med underbara smaker och det passar perfekt med fruktiga vodkas, tequilas och mousserande viner. Oavsett om det är datum natt eller tjej natt i, det är ingen tvekan om att du kommer att älska att blanda med det här i rosa ande.

Vad är X-Rated Fusion?

X-Rated Fusion är en fruktig likör importerad från Frankrike.

Den släpptes först till USA-marknaden 2006. Denna rosa likör har en premium vodka-bas som infunderas med Provence-orange, mango och passionfruktsmak.

Den unika smakblandningen ger en intressant vridning till många tillfällighetsspecifika cocktails. Drycker med lite X-Rated kastas in i mixen gör en perfekt libation för wooing en älskare på en romantisk kväll eller någon damer natt. Det är en rolig likör för roliga cocktails.

Sedan lanseringen har X-Rated utvidgat det smakämnet. De är lite annorlunda än originalet och lika läckra och roliga att lägga till en mängd olika drycker.

Dricka X-rated Fusion

Som med många likörer kan X-Rated Fusion inte stå på egen hand och även när det serveras på klipporna (som ett av de betjänade förslagen) lämnar det något att önska.

Utan andra sprit (eller åtminstone lite läsk) är X-Rated för tjock för att vara fjärruppfriskande och det är alltför sött. Det sagt är det en spektakulär mixer.

Jag skulle inte rekommendera en blandning med någon ande som också är tjock och väldigt söt ( schnapps skulle vara ett bra exempel). Det kan dock användas som ersättning för andra tropiska fruktlikorier i en mängd olika cocktailrecept.

Smakspresentationer

Den söta doften av mango, bär och melon är nästan överbærande, men det är förföriskt tilltalande. påminner om ett fält av nya äppelblommor efter ett ljust regn. Den tjocka likören har en stark mango gommen med en söt citrusbit och en långvarig, härlig eftersmak.

Mer X-Rated Fusion Cocktails

X-Rated Fusion kan hitta ett hem i en mängd olika cocktails. Från frusna underverk till blandade drycker med tequila eller smaksatta vodkas, kommer du att ha massor av kul blandning med denna likör.

Om X-Rated Fusion Likör

Besök deras hemsida

Ursprungligen publicerad: 28 oktober 2006

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren.