Muffin Cup Ham och Cheddar Quiches

Dessa individuella skinka och cheddarquiches är en snap för att fixa och baka i en muffinformad tenn. Kyld halvmåne rulle degen gör den otroligt lätta skorstenen. Tänk på dessa goda, näringsrika godisar för en semestermorgon eller snabb frukost för barnen att ta tag i och springa med på väg till skolan. Servera quiches med juice och skivor cantaloupe eller honungsmalon, hela jordgubbar och fröfria druvor för en elegant frukost eller brunch. Eller lägg till skivade tomater på plattan med quichesna. Tillåt två små quiches per person - eller en för små barn.

De är också bra till lunch. Servera quiches tillsammans med lite salsa eller ketchup tillsammans med en kastad sallad eller kopp soppa för en tillfredsställande middagsmåltid.

Quichesna är också mycket anpassningsbara. Gärna använda schweizisk ost eller en Cheddar jack-blandning istället för Cheddar-ost. Eller tillsätt ca 1/2 tesked finhackad rödlök eller lökskivor till skinkan. Bacon gör också en god fyllning, eller brunt ca 4 ounces frukostkorv. töm det väl och lägg det till påfyllningsblandningen. För Tex-Mex-smaken, använd brunad smulad nötkött i stället för skinka, pepparjackost i stället för cheddaren, byt persilja med koriander, tillsätt lite finhackad rödlök. Torka av dem med inlagda jalapeño pepparringar om du vill.

Om du har vegetariska ( lakto-ovo ) familjemedlemmar, bara släppa skinkan och tillsätt lite hackad ångad broccoli eller hackad sautad svamp till fyllningen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 375 F.
  2. Spray åtta muffinkoppar med spannmålspanna.
  3. Ta bort halvmålsrulldegen från pannan, men rulla inte av degen. Placera degen på en mjölad yta och skiv den i åtta rundor. Med en mjölad rullande stift rullar du varje runda ut i en 4-tums cirkel.
  4. Montera degkretsarna i smörjka muffinkopparna.
  5. Lägg i ca 1 1/2 tesked stekt ost och ca 1 matsked hackad skinka i varje degfodrad muffinkopp. Stänk lätt med hackad persilja.
  1. Torka ägg i en blandningskål med ljuskräm eller mjölk tills den är väl blandad. Lägg till ett streck salt och peppar och blanda noggrant.
  2. Sked ca 1 1/2 matskedar av äggblandningen i varje kopp. Topp med ytterligare 1 1/2 till 2 teskedar av cheddarost. Äggblandningen ökar i storlek, så överfyll inte kopparna.
  3. Baka quichesna i ca 14 till 16 minuter, eller tills fyllningen är inställd och halvmånskskorpen är guldbrun.
  4. Ta bort pannan till ett ställ och låt käkarna svalna i ca 5 minuter. Använd en kniv eller spatel för att lossa sidorna av quichesna. Ta försiktigt bort dem till tallrikar och servera hett.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 294
Totalt fett 19 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 269 ​​mg
Natrium 442 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 19 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)