Två ost och soltorkad tomat Pesto Naan Pizza

Jag har övertygat mig om att jag är en expert på grillad pizza, och ingen i min familj protesterar på den påståendet. Anledningen var att de inte skulle få mer grillad pizza. Men det här är en expertis som jag bara kan underbygga under de varmare månaderna. Annars mina pizza-utmatningar - och därmed mina braggingrättigheter - minskar markant.

Och ändå. Och ändå. Vad är det här? Ett fluffigt förpackat naanbröd? Åh, och titta! Jag har en ugn. En plus en är lika med pizza. Okej, med en handfull andra ingredienser, men allvarligt, vilken glädje, vad kul, att göra en halvhemmad pizza någon kväll i veckan med vad du än ljuger.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 375 ° F. Spray ett rimmat bakplåt med nonstick matlagningsspray eller lätt olja den.
  2. I en matberedare placerar du de soltorkade tomaten, parmesan, vitlök, olivolja och salt och peppar. Puree tills ganska smidig.
  3. Sprid två matskedar av den soltorkade tomatpesto på varje naan och sprut jämnt över strimlorna av gammal getost. Baka i 20 minuter tills kanterna är browned och osten är smält.
  1. Strö med färsk basilika, om så önskas, och servera varmt.

Missa inte: Awesome Homemade Pizza Recept

5 Grillade pizzor som slår av dina sockor Vet du vad som händer när du tar världens mest perfekta mat och lägger den på en grill? Du får världens mest perfekta mat. Klicka här för detaljerade anvisningar för att göra detta på din egen gård!

Rökt Mozzarella och Prosciutto Grillad Pizza För oss är grillade pizzor lika sommartid. Mina barn älskar absolut kombinationen av prosciutto och mozzarella, och den röda mozzarellaen är ett bra sätt att byta upp saker.

Mini frukost ägg, tomat och spenat Flatbread Pizza Det här är en lätt och imponerande brunchidé , eller till och med lunch eller brinner (frukost till middag!) Bara äggröra, sked på flatbread, strö på toppings, baka till bubbla och servera!

Engelska Muffinspizzor Det här är en frukost som sammanfaller i samma mängd tid som krävs för att göra varm flingor eller förvränga några ägg. Tänk på dessa för en efterskola mellanmål, för att inte tala om lunch.

Homemad Pizza Deig Även om jag brukar ty till mer lättillgänglig butikskött, har jag ibland extra tid och lite aktiv torrjäst, och kanske till och med ett barn som letar efter ett köksprojekt , och då är hemlagad pizza deg så roligt att göra