Tio minuters Vegan TVP Taco Recept

Det här enkla vegetariska och veganska receptet använder salsa och taco kryddor för att göra en super-snabb tio minuters vegetarisk taco fyllning från TVP . TVP, även känt som texturerat vegetabiliskt protein, som är en vegetarisk och vegansk kött-substitutionsprodukt . Om du är ny på vegetarisk matlagning eller bara har aldrig använt TVP tidigare, är det receptet du vill försöka för första gången, eftersom det är enkelt, enkelt, snabbt och dumtåligt och också resulterar i något älskat och bekant: tacos! Var noga med att du har de mindre TVP-flingorna som är ungefär storleken på din pinky nagelspik, och inte de större "bitarna", som är ungefär en tums runda.

TVP gör det till ett utmärkt köttbyte för vegetariska och veganska tacos, eftersom det har en konsistens som liknar strimlad kyckling när den är lagad och som en extra bonus tar det bara några minuter att förbereda och är ett fynd i mataffären.

Torka upp din vegetariska (och vegan !) TVP taco blandning i en mel tortilla eller sätt det i ett hårt skal med sallad, tomater och bönor och vad som helst annat du gillar på din tacos: ost (eller veganost), salsa, varm sås, guacamole, sur grädde (eller icke-mjölk sur grädde ) eller avokado skivor.

Gilla att göra enkla hemlagad vegetarisk mexikansk matmat? Bläddra bland fler av mina favorit vegetariska och vegetariska mexikanska måltider för upptagna weeknights, och naturligtvis, fler vegetariska taco recept att prova! Njut av din super lätt och snabb hemlagad TVP-tacos!

Se även:

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Först, i en stor stekpanna, värma vattnet över medelvärme. När vattnet är varmt tillsätt TVP, rör om det väl. Låt TVP återställa i 2-3 minuter tills det är fullt anbud.
  2. Håll potten över medelvärme, tillsätt olivolja eller vegetabilisk olja och sojasås, sedan skära paprika och taco kryddor, rör om väl.
  3. Låt blandningen koka i ytterligare 3-5 minuter, rör om ofta.
  4. Blanda därefter i salsan och ta bort pannan från värme.
  1. Servera din snabba och enkla TVP-taco-mix som är insvept i mjöltortilla eller hårda taco-skal. Jag gillar att äta detta som det är, men du kan också lägga till tomater, sallad, bönor och gräddfil till din tacos.

Mer Vegetarisk och Vegan Mexikansk Recept: