Saucy Jack Daniel's Grill Chicken Drumettes

En het och kryddig Jack Daniels grillsås smakar dessa smaksatta bakade kycklingdrumetter. Jag använde Sriracha sås för att lägga till god värme till såsen, men cayenne peppar eller en annan varm sås kunde användas.

Vad du behöver

Hur man gör det

Linje 2 rimmade bakplåtar med folie; Spraya med nonstick matlagningsspray. Värm ugnen till 425 °.

Kasta trummorna med en blandning av mjölet, 1 tesked salt och 1/2 tesked peppar.

Ordna på bakplåtarna och baka i 20 minuter. Vrid trummorna och kom tillbaka till ugnen. Baka i 20 minuter längre, eller tills det är fint brunt.

Under tiden lägger du alla såsingredienser i en medelstora kastrull; Blanda väl och koka upp över medelvärme.

Minska värmen och låt sjuda i 5 minuter.

Överför trummorna till en skål eller långsam spisspanna (om du kommer att hålla dem varma för en fest). Kasta med ungefär hälften av grillsåsen. Servera omedelbart med såsen eller vrid långkokaren på LOW för att hålla dem varma. Om det inte serveras omedelbart kyls den kvarvarande såsen till serveringstiden.

Servera trummorna varma med såsen för doppning. Ha gott om servetter till hands.

Detta recept gör ungefär 3 dussin bitar, tillräckligt för 6 till 8 personer som en aptitretare ..

Relaterade recept
Kycklingvingar
Dessa heta och kryddiga kycklingvingar är bakade till perfektion med en kryddat beläggning, sedan kastas de med en hemlagad varm såsblandning, som liknar Buffalo- vinge sås . Njut av dessa välsmakande vingar som ett speldagsmiddag eller gör dem till en utsökt familjen måltid.

Heta och kryddiga kycklingdrumetter
Dessa kryddiga kycklingdrumetter är perfekta för fester, tailgating, picknick eller vardagliga måltider. Bakning gör dem lite lättare än de friterade versionerna. Receptet kan också göras med trimmade, skurna kycklingvingar.

Broiled Grillad Kycklingvingar
Dessa kycklingvingar gör en stor måltid eller mellanmål för en familj. Dubbel eller trippel receptet för en fest eller speldag folkmassa. Dessa är bra för tailgating också!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 848
Totalt fett 44 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 17 g
Kolesterol 245 mg
Natrium 1,740 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 1 g
Protein 76 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)