Rökt lax och Crème Fraiche Spridas på Gurkor

Köp den bästa rökt laxen du kan hitta för detta recept - det sätt som den rika fisken spelar mot den läckra smaken av crème fraiche är bara underbart. Crème fraiche finns i ostdelen av mejerisektionen i de flesta snabbköp, och du kan också beställa den online. Den är smidig och smidig och den kan användas i recept, antingen smaklig eller söt. Det är som sur grädde på steroider , mycket snyggt och så krämigt.

Jag älskar crème fraiche från Vermont Creamery, som är mycket allmänt tillgänglig. Under helgdagarna har jag alltid några badkar av deras crème fraiche redo att gå i kylskåpet, eftersom det är så perfekt i alla slags semester recept . Prova det på potatispannkakor, på bakade potatis, virvlade i en soppa , i dips, var som helst du skulle använda gräddfil. Dessa lilla aptitretare är helt underbara, mycket enkla men mycket sofistikerade. Mina barn älskade dem.

När du fyller en plastpåse med blandningen, låt barnen röra spridningen på skivor gurka eller små toasts eller till och med mini potatispannkakor. Det är en stor uppgift för ens små. Du kan garnera dessa med malet gräslök om du vill.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera crème fraiche, gräddeost, citronskal och juice, cayenne och svartpeppar i matberedaren. Pulsa för att kombinera bra. Tillsätt kaprisen och rökt lax och puls tills allt är väl kombinerat, men du kan fortfarande se bitar av rökt lax.
  2. Placera blandningen i en stabil plastpåse och klipp ett litet hål i ett hörn av påsen. Krama om en tesked av spridningen på varje gurka skiva i en attraktiv virvla runt.

Missa inte: Några fler av våra favorit aptitretare

Citrus Basil Recept Kebabs

Hur man gör en fantastisk ost tallrik