Pork Chop och Tenderloin Marinade

Oavsett om du grillar kycklingkoteletter eller en smörgås, har denna marinade ingredienser som jordnötsolja (tillgängliga substitutioner) och sojasås som ger den en bra smak. Du kan lämna ut den flytande röken om du föredrar det.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera alla ingredienser i en liten skål plast eller glasskål. Låt stå i 5 minuter. Byt jordnötsolja med vegetabilisk olja. Om det inte finns någon allergi, men en smakpreferens, använd 3 msk / 45 ml vegetabilisk olja och 1 msk / 15 ml sesamolja kombinerad.

Marinade fläskkotletter eller tenderloin i en zip-top väska i minst 4-6 timmar i kylskåp. Du kan också frysa påsar med fläskkotletter, marinade och allt.

De kommer att hålla upp till tre månader i frysen om du släpper ut all luft ur plastpåsen innan du förseglar. Koka enligt anvisningarna.

Om du gör marinade i förväg placerar du i en lufttät behållare och förvaras i kylskåp i 5 till 7 dagar efter beredningen.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 62
Totalt fett 5 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 329 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)