Pork Chop Marinade

En stor marinade för fläsk, särskilt fläskkotletter. Sötheten från det bruna sockret och saltigheten från sojasåsen gifter sig väl med chili-såsen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera alla ingredienser i en liten skål tills brunt socker har upplösts.
  2. Förvara marinaden i en lufttät behållare i kylskåp tills den är klar att användas. Blandning kommer att ligga i 5-7 dagar om den lagras ordentligt. Receptet ger ungefär 3/4 kopp eller tillräckligt för ca 4 fläskkotletter. Öka receptet för att passa dina behov och kvantitet fläskkotletter.
  3. För att marinera: sätt fläskkotletter i en förslutbar plastpåse (2 påsar om du förbereder mer än 4 kotletter). Häll marinade över toppen, se till att alla ytor av kött är väl belagda. Tätningspåse och placera i kylskåp i 4 till 12 timmar. Koka enligt anvisningarna.
  1. Denna blandning kan också användas som en sås eller baste. Smäll över medelhög värme i en kastrull i 7 till 8 minuter, rör om ofta. Om du vill ha det tjockare, öka värmen till medelhögt, blanda 1 till 2 teskedar majsstärkelse med 2 matskedar varmt vatten tills det löser upp. Tillsätt till blandning och rör om i 1 till 2 minuter tills önskad tjocklek uppnås.