Maestro Dobel Diamond Tequila Review

En kristallklar gammal tequila du behöver smaka

Maestro Dobel Diamond Tequila är en fascinerande åldrig tequila som ser ut som en extremt klar silver tequila. Det förkroppsligar den rika ekmakten av reposado, anejo och extra-anejo tequilas som skapar blandningen och andens tydlighet beror på den proprietära filtreringen.

Vad denna tequila är, är en bra läppupplevelse, en av de bästa tillgängliga för under $ 100 dollar, och det är verkligen epitomin av en lyxig tequila.

Problemet är att försöka hitta en flaska, eftersom Maestro Dobel Diamond finns i "extremt begränsade kvantiteter".

Recensionen

Taggen för Maestro Dobel Diamond Tequila är "den första någonsin diamant tequila." Det är en fras som används för att beskriva likheterna mellan ädelstenen och den här dyrbara tequilaen . Förslaget går att de fyra C: erna kan användas för att beskriva andlighetens klarhet, komplexitet, skarpa och hantverk. Detta är mycket korrekt eftersom Maestro Dobel är en extremt fin tequila och förtjänar denna typ av erkännande.

Tequila "klarhet" beror på ett speciellt filtreringssystem som stryker andan hos båda dess kongenare och den typ som är typisk för åldrig tequilas . "Komplexitet" avser de tre traditionellt åldrade tequilaerna i blandningen och "skarpa" till den kvalitet som tillskrivs de handvalda agaveplantorna som odlas i Jaliscos lågland. "Hantverk" är en hälsning till Tequila Maestros som står bakom varje liten sats av tequila som produceras.

Maestro Dobel är inget mindre än spektakulärt och är perfekt för att smutta rakt, kyla, på klipporna eller i mycket ren cocktail som Tequini eller Margarita (inte mängden frysta, alltför fruktiga, men originalet).

Smakspresentationer:
Aromen håller subtil, bakad agave med den minsta sötma blandat med jordiska aspekter.

Gommen är fyllig och super slät med komplexa och djärva ekar och vanilj- och smörkorsnotor med lite örtkryddor balanserad av agave sötma. Det slutar snabbt med söt honung och lite mer av en kryddig snap.

Om Maestro Dobel Diamond Tequila

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren.