Pan-rostade middagar som är bra för vintertid

Denna matlagningsmetod är lätt och idiotsäker

Rostning, eller matlagning i torr, relativt hög värme, är ett extremt effektivt sätt att laga de flesta kött och grönsaker. Den höga värmen koncentrerar smaken av maten, karamelliserar sockerarterna i kött och grönsaker och brinner maten vackert.

Att rosta hela måltiden är en panna är ett enkelt sätt att mata en familj på en weeknight eller på en upptagen helg när ärenden har konsumerat mestadels dagen. Bara pläter kött och grönsaker, tillsammans med kryddor och kanske en sås, till en rostpanna, sätt den i ugnen och om ungefär en timme, beroende på hur lång tid det tar att laga köttet, har du En komplett middag redo för fyra till sex personer.

Investera i en bra stekpanna . Ett bra alternativ är en kraftig rostfritt stålpanna utan en lackfri beläggning. Nonstick-beläggningar är inte det bästa valet när du lagar mat med hög värme. Rostfria stekpannor kan kosta lite mer, men de är slitstarka, rena lätt och kommer att vara en livstid.

När du väl har hängit med att rosta din middag, kan du variera dessa recept som du vill. Kom ihåg att de snabbare rostade kötten, som fisk och kycklingbröst, ska vara ihop med känsliga grönsaker som svamp, paprika och gul squash; medan nötköttstångar, kotletter och hela fåglar kan rostade tillsammans med potatis, morötter och andra rotgrönsaker .

För att göra förberedelser ännu snabbare, använd skivad svamp och morötter, preseasoned kycklingbröst och fläskkotletter, skivad skivad potatis och beredd vitlök och lök.

Pan-stekt middag Recept att prova

Kycklingpotatisbakning
Det här mycket populära receptet kombinerar en smaklig potatisblandning fylld med skarpa och saftiga kycklingbröst.

Rostade kyckling- och rotväggar
Barn morötter och småpotatis grillas till perfektion tillsammans med kycklingbröst i denna läckra måltid.

Spicy korvpotatisbake
Denna underbara och hjärtliga måltid är perfekt för en kall, regnig höstkväll. Rostad potatis, ömkål, söta lökar och saftiga korvar alla baka i en kryddig senapssås.

Meaty Hash Brown Potato Casserole
Detta super enkla recept använder frysta potatis, förkokta köttbullar och pastasås för att effektivisera en tröstande och rik stekt huvudrätt.

Fläskkotletter och grönsaker

Övernattning Meatball Gryta
Det här receptet är super enkelt: du gör det kvällen innan och kyler, sedan pop in i ugnen när du är redo att fixa middag.

Rostat fläskslöksmiddag
Fläskfilé bakar upp mycket ömt och smakfullt; Omslut den med lök, morötter och potatis till en god måltid.

Rostad kyckling och squash
Tender squash är kryddat med lönnsirap, smör och timjan blad och rostad tillsammans med kyckling.