Bakade fläskkotletter och grönsaker

Cream of Potato Soup är den hemliga ingrediensen i detta recept. Du kan scoff på denna ingrediens, men det tillför en underbart rik och köttig smak och utsökt krämig konsistens till maträtten. Du kan ersätta grädde med svamp soppa eller till och med en 10-uns behållare av Alfredo sås för potatisoppa om du skulle vilja.

Centralt skuren fläskkotlet kallas också New York-fläskkotletter eller "America's Cut"; De är benfria och köttiga. Koteletterna ska vara ungefär 1-1 / 4 tum tjocka. Bläddra dem innan bakning ökar smaken och gör koteletterna särskilt aptitretande. Du kan använda benfria loin koteletter eller någon annan chopskiva som du föredrar.

Du kan ersätta andra grönsaker för de som krävdes i detta recept. Se bara till att de är ganska robusta; aspargus, till exempel, skulle inte vara ett bra val eftersom det lagar mat snabbt. Du kan använda limabönor, skivade morötter eller broccolifloretter.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader F.

2. Stänk svampkoteletter med salt och peppar.

3. Värm olja i kraftig stekpanna över mellanhett och brunt fläskkotlett på båda sidor, ca 5 minuter totalt.

4. Avlägsna fläsk från pannan och placera den i en 13 "x 9" bageri.

5. Lägg kycklingfyllan på pannan och koka, omrör för att avlägsna pannan. Ta bort pannan från värme.

6. Ordna grönsaker runt kött i pannan.

7. Tillsätt soppa och gräddfil i pannan med kycklingbuljongen och pannan och smälta väl.

8. Häll över fläsk och grönsaker i pannan.

9. Skydda med folie och baka i 30 minuter, avtäck sedan pan och baka 20-25 minuter längre tills fläsk kokas och grönsaker är ömma. Servera med såsen i pannan.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 930
Totalt fett 61 g
Mättat fett 27 g
Omättat fett 23 g
Kolesterol 260 mg
Natrium 549 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 5 g
Protein 64 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)