Easy Wassail Drink Mix Recept

Wassail Drink Mix är en enkel kombination av ingredienser du kan lägga till varm cider för att göra en utsökt och uppvärmd drink för semestern. Håll denna blandning till hands för att lägga till cider, äppeljuice eller päronnektar. Värm upp drycken och tillsätt den här kryddblandningen till smak.

Denna blandning gör också en bra semestergåva. Sätt den i en fin liten burk, märk med blandningsnamnet och datumet det gjordes, och linda det med ett fint band. Skriv anvisningarna för att använda blandningen på etiketten. Ge allt på egen hand, eller gör en presentkorg med några fina muggar, en tefilm, söta skedar och andra drycker och drycksmixar som vit varm chokladblandning .

Du kan ändra detta recept som du vill. använd brunt socker istället för vitt eller byt kryddor. Använd färskt kryddor istället för de du köper preground.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera sockret, kanel, muskotnöt, kryddnejlika, allspice och torkad apelsinskal och mixa bra. Förvara blandningen i ett litet lufttätt glas eller plastbehållare.
  2. För att använda, rör om en sked i en kopp varm äppeljuice eller äppelcider. Du kan också röra den i tranbärsjuice cocktail, te eller rött vin .

Du kan öka ingredienserna, hålla samma proportioner, att paketera och gåva som gåvor. Och lägg till andra kryddor om du vill, bland annat ingefära och kardemumma.

Experimentera tills du hittar en kombination som du gillar bäst.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 52
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)