Lätt stekt fiskfiléer

Detta läckra stekt fiskrecept är gjord med en grundläggande kombination av mjöl och kryddor. Låt dig inte lura av denna skålens enkelhet. Fisken frites upp crispy och läckra.

Haddock och torsk är två bra val för stekt fisk, men tilapia, pollock eller annan mild vit fisk ska fungera bra. Var försiktig så att du inte överkorkar tunna filéer.

Servera den stekta fisken med denna klassiska tartarsås eller en välsmakande Louisiana remoulade .

Se också
Pan Fried Catfish
Cajun kryddat öl battered Fried Fish

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll 1 tum olja i stekpanna; värme till 375 °.
  2. Kombinera mjöl, salt, peppar och paprika. Doppa fiskfiléer i mjölblandning.
  3. Arbeta i satser, stek fisk i ca 5 minuter på varje sida; ta bort till en tallrik.

Servera varma med tartarsås eller hemlagad remouladesås .

Gör 3 till 4 portioner.

Reader kommentarer

"Perfekt stekt fisk. Jag använde färska koljafiletter. Följde anvisningarna exakt använde dock Smart Balance-olja och lade lite fru Dash för att sätta en hälsosammare snurr på resultaten. Filéerna var känsliga och fläckiga medan skorpan var skarp och ljus.

Detta recept är en djurhållare! "YW

"Det här receptet är så enkelt, enkelt och gott !! Jag använde pollack för fisken och det kom ut krispigt och så smaskigt - det fanns inga rester! Det är bara en sak som av någon anledning inte friterar upp guldbrun , så var försiktig så att du inte överkökar !! " NG

"Jag jobbar på sjukhus och en av våra invånare ville göra stekt fiskfiléer, vi hittade det här receptet på din webbplats och gjorde det. Alla älskade det och flera anställda begärde receptet. Det var snabbt och enkelt. använde Tilapia och vi lade till lite salt på varje filé innan vi mjöllade dem. Jag är inte en skaldjur-ätare och jag tyckte det smakade mycket bra. Tack. " PR

Du kanske också gillar

Bakad fisk med Cornflake Crumbs och örter

Panko Crusted Oven Fried Friedhaddock