Få Live Hummer skickas från Maine

Letar du efter levande hummer för att förbereda din nästa fest eller middag? Jag rekommenderar Maine hummer för bästa smak. Köttet är vanligtvis vitare och mer saftigt. Kallvattenkräfta har också större klor, vilket innebär att det blir en större köttkött för dina gäster. Det finns många flyg-vid-natt företag där ute som säljer färskt hummer.

Hummer är dyra och du vill inte bli rippad. Jag har listat 5 av mina favorit hummer företag här - alla välrenommerade företag som antingen är Maine hummer fiskare själva eller de köper direkt från Maine hummer fiskare och paketera och leverera levande hummer till dig över natten så att de är de färskaste möjliga.

Jämför priser, de ändras regelbundet. Titta noggrant på frakt - vissa företag inkluderar frakt i priset och några lägger till det senare. Alla hummeraffärerna här är noga med att förpacka levande hummer så att de kommer i bästa skick.

Många hummer storlekar är tillgängliga från 1-pounders till 5-pund monster. Jag föreslår att jag sticker till de mindre hummerna - de blir yngre och köttet blir sötare och mer ömt.