Katastrofkokning

Mat för nödsituationer

Är du beredd på en katastrof? Från tornados på sommaren till jordbävningar när som helst till orkaner på hösten och snöstormarna på vintern kan Mother Nature ta oss överraskning. Ta dig tid och tänka på din egen beredskap och katastroföverlevnad.

Vanligtvis i nödsituationer går strömmen ut och ditt kylskåp, frys och ugn blir värdelösa. Om du har turen att ha en gasugn, borde du fortfarande kunna laga mat, även med en elektronisk tändning. kolla din manual och var noga med att hålla matcherna tillgängliga i en vattentät behållare.

En utomhusgrill kan vara en bra apparat att använda, men snälla, använd den inte inomhus, även i garaget. Så vad gör du om du har en elspis eller ugn och vädret är för dåligt att grilla? Lita på dessa tips.

Tips för en katastrof

Så gå till nästa sida för att få recepten, lagra ditt skafferi och håll dig informerad. Du mår bättre att veta att din familj är förberedd.

Jag samlade dessa recept, förutsatt att du inte kommer att få tillgång till en matlagningskälla. De flesta använder inte värme. bara montera och äta. Om du kan laga mat på en gasspis eller grill, blir din lista med pantry recept mycket större. I så fall kolla in din personliga plats en plats.

För att värma vatten för att rehydrera livsmedel, tänk på att köpa en camping spis eller gas värmeplatta som inte använder el. Var försiktig med dessa apparater och följ anvisningarna till brevet.

Efter all denna förberedelse kan du koppla av och veta att du kan ta hand om dig själv och din familj under en nödsituation.

Disaster Meal Recept

Mer information