Hur man gör en vacker exotisk fruktsallad (bra för en fest!)

Denna vackra fruktsallad är som en lättare form av fruktcocktail - bara en fläckig krämig, men ändå tillåter den utsökta smaken av frukten att skina genom. Den är gjord med ett mängderande sortiment av tropisk och lokal frukt för den mest gudomliga fruktsalladen någonsin. Perfekt för daglig äta och servering (se mina partitips!). Och det är verkligen lätt att göra - bara få din frukt tillsammans, be en vän eller familj för att hjälpa dig att skära upp frukten, och du kommer att njuta av denna tropiska underbarhet på nolltid. Hälsosam, vacker och oh så härlig, den här exotiska fruktsalladen kommer att glömma någon annan efterrätt - och du kommer fortfarande att begära det igen imorgon!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär upp all frukt - förutom den kontrasterande röda frukten (hallon, jordgubbar eller torkade tranbär) - och placera i en blandningsskål.
  2. Drizzle över limejuice och rör försiktigt för att kombinera. Strö sedan över sockret, omrör för att kombinera. Ställ i kylskåpet i minst 30 minuter, eller tills du planerar att servera din sallad.
  3. Häll över kokosmjölken och rör om igen innan du serverar det. Smaka-test salladen för sötma, tillsätt mer socker om så önskas. Om du är för söt för din smak, kläm över lite mer limejuice. Del upp i skålar och topp med en del av den röda kontrasterande frukten - hallon, jordgubbar eller torkade tranbär (den senare är väldigt trevlig för jul). NJUT AV!

Festtips

Denna sallad är vacker för en fest serverad i martini glasögon (som visat). Det är också lätt och gott gjort i förväg, eftersom frukosten behöver tid för att absorbera socker och limejuice, vilket gör det ännu bättre (du kan göra det upp till 8 timmar i förväg och placeras sedan i kylskåpet). Håll bara av med att lägga kokosmjölken tills gästerna kommer, häll den över och ge en annan försiktig rörelse och smakprov. Också läckra toppade med en piskad grädde eller vaniljglass, eller en duggregn av Grand Marnier, kokosnötsrom eller annan likör efter eget val. Skål!