Hemlagad Vegetarisk Black Bean Chili Recept

En hemlagad vegetarisk och vegansk svart bönchili recept. Med hjälp av förkokta svarta bönor och tomatsås från en burk gör detta vegetariska chilirecept super lätt och relativt snabbt att göra. Perfekt för en kall vinternatt när du behöver en lugnande, uppvärmning och fyllning hemlagad hemlagad måltid snabbt. Lägg till lite kvarvarande ris , kvarvarande quinoa, eller piska upp lite omedelbart ris och en grön sallad, och du har själv en fullständig måltid.

Denna vegetariska chili recept är en bra idé för en weeknight vegan middag. Är du nyfiken på fler chili recept? Denna svarta bönchili med sötpotatis är ganska populär här på TheSpruce, och vegetarisk chili gjord med tofu är också en favorit, om du gillar tofu (och om du inte gör det, varför du borde du gillar tofu !).

Receptet kräver att allt ska simmeras i tjugo minuter. Om du har kort tid kan du till och med skumma lite, och om du har mer tid, ge det några minuter till att alla smaker kan utvecklas mer fullständigt.

Letar du efter mer? Glöm inte att du alltid kan bläddra igenom alla vegetariska recepten här , eller alla de vegetariska recepten här .

Se även:

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sautee lök och vitlök i olja tills lök slocknar, ca 5 minuter.
  2. Lägg försiktigt i tomatsås och svarta bönor och minska värmen till medelstora låga. Tillsätt kummin, cayennepeppar och chilipulver och rör om att kombinera bra.
  3. Täck och låt svalna åtminstone 20 minuter, omblandning ibland. Smaka gott med salt och peppar.
  4. Smak och justera kryddor till smak.
  5. Njut av din hemlagad Vegetarisk Black Bean Chili!

Fick du rester? Så här använder du överblivna chili.

Mer hemlagad vegetarisk och Vegan Chili Recept:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 541
Totalt fett 12 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 127 mg
kolhydrater 85 g
Kostfiber 23 g
Protein 27 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)