Apple Pecan Chicken Salad

Apple Pecans kyckling sallad är en fan-favorit huvudrätt sallad recept. Kombinationen av öl kyckling, skarpa pekannötter, tårtor äpplen och en krämig honung senap dressing är fantastisk.

Liksom alla kyckling sallader , med hjälp av en rotisserie kyckling ger ofta de bästa resultaten. De flesta andra kycklinglagningsmetoderna kommer inte nära att matcha det ömma resultatet av dessa livsmedelsbutiker fåglar. Det är bara något om att rosta kycklingar medan de är på en spyt som resulterar i det mest ömma och smakrika köttet. Ta bort köttet från fågeln och skär det i stora bitar.

Du kan laga din egen kyckling för det här receptet för Apple Pecan kyckling sallad. Prova att baka kycklingbröst, på benet eller av, i pergamentpapper, eller låt dem försiktigt i vatten tills de bara når upp till 160 ° F. När köttet står efter tillagningen stiger temperaturen till 165 ° F, vilket är den säkra slutliga temperaturen för kycklingbröst . Eller försök att laga en hel kyckling på ett rotisserie på din grill ; du behöver specialutrustning och instruktioner för den uppgiften. Du kan laga stora partier kyckling på det här sättet, låt köttet svalna, kuba det och lagra det i frysen i 2 kopps delar för recept som den här.

Du kan dubbla eller tredubblera detta recept om du vill. När hett sommarvädret är till hands, finns det inget trevligare än att ha en stor mängd fantastiska äppelpecan kyckling sallad i kylskåpet, redo och väntar på dig. Lägg bara till några bakverkmuffins eller brödsticks , lite iste eller vitt vin, och du har en fantastisk måltid med absolut ingen matlagning alls.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medium skål, kombinera majonnäs, honungs senap, citronsaft och salt och peppar efter smak.
  2. Rör i den kokta kycklingen, det hackade äpplet, pekannötterna och torkade körsbär eller tranbär till kappa.
  3. Täck och kyla salladen i 1 till 2 timmar före servering.
  4. Förvara eventuella rester, väl täckta, i kylskåpet upp till tre dagar.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 717
Totalt fett 58 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 23 g
Kolesterol 116 mg
Natrium 480 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 5 g
Protein 36 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)