Easy Bacon Egg and Cheese Breakfast Sandwiches

Min man växte upp på BEC, aka baconägg och ostsmörgåsar. De är en häftklammer i New York och säljs på varje hörn deli. Men mycket som hörn delis, är BEC svårare att hitta i andra stater. Detta har alltid skämt mig, för att de är så bra och jag känner att varje frukostplats ska få dem att gå! Det finns inget bättre på morgonen än en varm, toasty, ostlikt baconägg och ostsmörgås. Det har alla de största matgrupperna i ett vackert litet frukostpaket.

Dessa frukostmörgåsar är mycket lätta att göra och kan göras till frysta frukostsmörgåsar och sedan uppvärmd när du är redo att äta dem! De är en bra på resans frukost för när du har bråttom. Du kan steka upp ägget eller laga dem i brunnarna i en muffinform i ugnen om du gör stora partier. Detta är ett super snabbt och effektivt sätt att laga äggen. Det gör dem också till perfekt runda äggpatties som passar riktigt snyggt på en engelsk muffin.

Om du vill göra dessa super från början, prova att göra hemlagade engelska muffins ! Även om de är helt onödiga, är de superlätta att göra och är otroligt gott. Men det är inte superrealistiskt att göra dem hela tiden. De fryser mycket bra och kan tinas och rosta på nolltid! Du kan också ersätta en ciabatta-roll eller hård roll för den engelska muffinen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skål den engelska muffinen till önskad toastighet.
  2. Koka skivorna av bacon tills det är krispigt. Om du gör större partier, laga bacon på ett kakan i ugnen. (Mindre Mess!)
  3. Värm en stekpanna på medium värme, smörj med matlagningsspray. Spricka de två äggen i pannan och koka i 2 minuter. Vänd och koka i ytterligare 30 sekunder. Du kan laga mat längre om du vill att äggulan blir mindre rinnande.
  4. Lägg cheddarna i ägget och täcka med lock om cirka 30 sekunder, eller tills osten smälter.
  1. Placera ägget på den engelska muffinen och toppa med den kokta bacon. Topp med den andra halvan av muffin och servera! Om du frysar dem, gör extra och placera dem på ett bakplåt. Låt dem svalna i 20 minuter. Vik sedan dem individuellt i folie och frys. Mikrovågsugn eller rostat bröd när du är redo att äta!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 490
Totalt fett 27 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 464 mg
Natrium 861 mg
kolhydrater 28 g
Kostfiber 2 g
Protein 32 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)