Thai Toast med jordnötsmör, Sriracha + Cilantro

En enklare version av receptet uppträdde ursprungligen i Bon Appetit Magazine men har sedan dess förbättrats för att lägga till honung för att balansera de smakliga och salta smakerna! Om du inte är bekant med denna typ av frukost, är jordnötssmörsteg ett enkelt och snabbt sätt att omedelbart få protein i ditt system och hjälper också till att öka låga blodsockernivåer. När sriracha, limejuice och cilantro läggs till, blir den här thailändska smörgåsen med öppet ansikte ännu mer smakfullt och mycket mer spännande. Trots att det låter så konstigt, tro mig, när du försöker denna Thai Toast, får du en ny gå till frukost som är snabb, lätt och läcker. Och bäst av allt är det bra för dig!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att rosta en skiva fullkornsbröd.
  2. Därefter smutsar du på lite jordnötssmör - Vi rekommenderar det slag som du kan mala dig på hela maten - och drizzle med honung.
  3. Lägg sedan till den hackade korianderna och de hackade jordnötterna och avsluta med en drizzle sriracha - mer eller mindre beroende på hur kryddig du gillar den.
  4. Innan du serverar, torka det med saften av 1 lime wedge och servera omedelbart. Om du behöver ta det på farten, skära bara toast i hälften och gör en smörgås ut ur den.

*** Vi rekommenderar alltid att använda färska, lokala och / eller ekologiska ingredienser eftersom hej, låt oss vara riktiga - de smakar bara bättre! **