Fru Quinns Easy Brownies

Fru Quinns Easy Brownies är den rika fudgy typen. Om du baka dem bara lite längre, kommer de inte vara så fudgy. Var noga med att inte baka dem för länge eller de kommer att torka ut.
Steg-för-steg-fotoinstruktioner för att göra Brownies
Steg-för-steg-fotoinstruktioner för att göra en chokladmjölk

Vad du behöver

Hur man gör det

Smält smöret över en låg värme. Ställ smöret åt sidan för att svalna. Kombinera kakaopulver, mjöl, bakpulver, salt och socker i en medium skål. Värm ugnen till 350 grader F. Smörj en 13x9 tums pan. Slå smält smör, socker, vaniljägg, socker och vanilj i en stor skål. Blanda långsamt i de torra ingredienserna. Beat tills det är väl kombinerat. Rör i muttrarna och chipsen. Häll i den beredda pannan.

Baka fru Quinns Easy Brownies i 20-22 minuter.

Betjäningsförslag:
Du kan äta dessa slätt eller frost dem med en fin chokladsmörkräm . Jag gillar dem vanliga, serveras varm, toppad med glass och varm fudge sås .

Du kan ersätta detta recept för en brownie-blandning i nedanstående recept:

Boozy Brownies
Dessa är min nästa dörr, te-helt, granne får dessa brownies minst en gång om året för hennes födelsedag. Den är gjord med inte en, men två olika smaker av alkohol.

Smaksatta Brownies
Dessa brownies får sin smak från ditt val av likör. Mina två favoritlikörer som ska användas med detta recept är: amaretto (mandelsmakad) eller Kahlua (kaffe smaksatt).

Cheesecake Brownies
Om du gillar brownies och cheesecakes, kommer du bara att älska dessa cheesecake brownies. Det är trevligt hur ostkaka delen av denna brownie hjälper till att skära sötma i dessa brownies

Kola Brownies
Du hittar toffee bitar och chokladtäckta toffee barer i detta recept på Toffee Brownies. Du kan använda antingen Skor barer eller Heath barer för kola barer.

Pecan Pie Brownies
Detta är en av de recepten som är häpnadsväckande. Det är svårt att tro det bara genom att blanda en pecanpai, skära i kuber och en beredd brownie-smet gör en underbar behandling.

Brownie Bites
Ta den här brownie smeten och baka den i en mini muffin tenn för att göra dina egna brownie bett.

Fudge Brownie Pie
Nästa gång du vill göra en efterrätt lite annorlunda, prova detta recept. Det är en brownie smör bakar i en paj skorpa. Var noga med att servera den varm med en flaska glas.

(Shh, berätta inte för honom, men jag tror att det här är efterrätten som gjorde att min då framtida make blir kär i mig.)

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 168
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 33 mg
Natrium 83 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)