Napoleon Prestige P500

För-och nackdelar

Köp från Amazon

Poängen

Detta är en grundläggande, relativt dyr gasgrill som på många sätt liknar Weber-Genesis. Tillverkad i Kanada av Napoleon, detta är en högkvalitativ grill som är byggd för att hålla och laga mat med en jämn, jämn värme. Vad du inte får med denna grill är mycket extra (om du inte vill betala för dem), men du får en grill som du kan lita på på grund av överlägsen teknik och solida komponenter.

Om du är villig att offra fancy för kvalitet så är det här definitivt en gasgrill att titta på.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Napoleon Prestige P500

Under 2012 uppskattade Napoleon sin huvudlinje av gasgrillar och tog dem från tre till fyra brännare och ökade det primära grillplatsen från 450 kvadratmeter till 500.

Detta ger en större grill med en jämn högre värmeffekt. P500 är den mest grundläggande av Prestige-linjen som erbjuder inget mer än en enkel 4-brännare gasgrill. Självklart innehåller det fortfarande alla Napoleons funktioner som gör dessa stora grillar .

I hjärtat av någon bra gasgrill är matlagningssystemet.

Allt annat är bara kosmetika. Olyckligtvis sätter många grilltillverkare mer flash och substans i sina grillar. Napoleon, som en liten handfull företag, gör en bra grill. Högkvalitativa rostfria brännare ger en hög jämn temperatur; medan de porslinbelagda matlagningsrören i vågmönstret ger utmärkt värmekontakt.

Napoleongrillar har utmärkt konstruktion från högkvalitativa komponenter. Detta är en grill i nivå med grillar av Weber eller Broil-King.

Napoleons Jetfire-tändning är en liten gasstråle antänd av en elektrisk gnista som skjuter upp en flammesprängning över brännarna. Detta medför en snabb och pålitlig flamma.