Lätt Boozy Brownies

Letar du efter en lätt efterrätt som får alla att raving? Prova dessa Boozy Brownies! De börjar med en boxed brownie mix, men du skulle aldrig veta det. Efter att du har lagt till bourbonen, rumfrystning och chokladglasyr på toppen, kommer du att svära att de kom ut ur ett gourmetkök!

Bourbon och rom är de rekommenderade alkoholerna att använda, men du kan byta upp det och använda allt du har tillgång till. Smaksatta likörer som Chambord och Grand Marnier skulle också vara läckra!

Om du vill göra detta med hemlagade brownies istället, försök göra dem med det här hemlagade brownie receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered och baka browniesna i en 9x9-tums pan enligt emballageanvisningarna. Du kan också använda en 9x13-pan om du föredrar tunna brownies.

Så snart de bakade browniesna avlägsnas från ugnen, var noga med att täcka dem med bourbonen. Får inte brinna av ångan som kommer att stiga upp ur browniesna. Låt browniepanelen svalna lite. Placera pannan av brownies på en kylhylla och placera dem båda i kylskåpet.

Medan browniesna kyler i kylskåpet, gör smörglassisningen. Skräd smöret med romet tills det kombineras. Blanda i pulveriserat socker, lite i taget. Håll blandningen tills sockret är helt inkorporerat i smörblandningen. Ta bort brownies från kylskåpet. Sprid glasyren jämnt på de kylda browniesna. Placera browniepanelen tillbaka i kylskåpet. När pannan av brownies är kall smälta chokladflisen med förkortningen. Dryck chokladet snabbt över toppen av browniesna. Sprid choklad jämnt över toppen. Håll browniesna i kylskåpet tills det är klart att servera. Förvara resterande brownies i kylskåpet.

Använd en Brownie Mix med dessa recept, för:

Fudge Brownie Pie
Det är fantastiskt hur bra en paj görs med en pajskorpa och en brownie-mix kan smaka. Var noga med att servera den med glass.

Pecan Pie Brownies
Detta kommer överst på listan över konstiga men utomordentliga kombinationer. Ja, det här receptet är gjord med en pecanpai blandad med en brownie mix smet.

Cheesecake Brownies
Kombinera två av mina favorit efterrätter och du får dessa brownies. Ostkakaets lilla surhet är det perfekta balansen för sötnosbrunen.