Fudge Brownie Pie Recept

Denna fudge brownie paj är så rik och fudgy och ett enkelt sätt att ta dina brownies upp i en hack. Det verkar inte vara viktigt om du använder en butiksköpad brownie-mix eller gör brownie-fyllningen från början. Varje gång du gör detta läckra recept, kommer folk att vända. Om du använder en butiksmix, finns det bara sex enkla ingredienser, vilket gör det här till den enklaste fudge brownie pie recepten runt. Självklart kan du alltid lägga till vispgrädde eller glass.

Är du nybörjare till pie-making? Du behöver inte vara en kakmakare för att ta itu med detta recept som ger en extra boost till vanliga brownies. Denna lätt hemlagade fudge brownie paj har ett gyllene pajskorsskal fyllt med gooiest, fudgiest brownie. Servera det med glass, vispad grädde eller karamelsås för den ultimata skönheten!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Kombinera brownie-blandning, vatten och ägg och slå till jämnt.
  3. Häll blandningen i skal. Baka i 35-40 minuter eller tills puffed och brun. Häftigt.
  4. Servera varmt med vispgrädde eller glass .

Variationer på en Brownie Theme

Vill du lägga till lite alkohol till dina brownies? Prova med rum i dessa Boozy Brownies . Längs linjerna i Fudge Brownie Pie är dessa superchocolatey Chocolate Frosted Brownies.

Eller jazz upp dina brownies med några nötter i dessa Carob-Jordnötssmör Brownies . Och om du gillar cheesecake och brownies, försök dessa Cheesecake Brownies .

Brownies historia

Ordet "brownie" blev först officiellt tryckt 1896 i Boston Cooking-School Cook Book. En bakare bakade små melass kakor individuellt i tennformar. Vid 1907 var brownieen väl etablerad i en igenkännlig form som framträder i Lowney's Cook Book av Maria Willet Howard som en anpassning av Boston Cooking School-receptet för en "Bangor Brownie". Det tillkom ett extra ägg och en extra kvadrat choklad, vilket skapade en rikare, fudgier dessert. Namnet "Bangor Brownie" verkar komma från staden Bangor, Maine.