Kola Jordnötssmör Fudge Brownies

Massor av jordnötssmör i dessa brownies gör dem extra rik. Detta recept börjar med en brownie mix , så det är väldigt enkelt att göra. Jordnötssmör läggs till blandningen för ännu mer smak. Påfyllningen är också mycket lätt att göra i mikrovågsugnen. Bara försäkra dig om att du lagar socker- och majssirapblandningen bra så att fyllningen av karamell jordnötssmör är jämn och flätig.

Och frosten, gjord av chokladflis och jordnötssmör, är slät som silke. Och det blir också mjukt, även om browniesna varar i några dagar. Förvara dem vid rumstemperatur som är täckt med folie eller kåpan. Servera dem som en del av en kakfack eller ensam med ett stort glas kall mjölk. Dessa barer är också underbara för en efterskola-behandling för barnen.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader F. Fett 13 "x 9" panna med nonstick bakspray och lägg åt sidan.

2. I en stor skål, kombinera brownie mix, 1/2 kopp jordnötssmör, vatten, olja och ägg; Blanda tills kombinerat, slå sedan 30 slag. Häll i beredd pan. Baksida i 35-45 minuter eller tills brownies just är inställda; överbaka inte. Låt svalna på stativet.

3. Blanda brunt socker och majssirap i en medium mikrovågssäker skål.

Mikrovågsugn blandas högt i 2 minuter, sedan avlägsnas och rörs. Återgå till mikrovågsugn och laga högt i 1-1 / 2 minuter längre.

4. Avlägsna från mikrovågsugn och omedelbart rör om 1-1 / 4 koppar jordnötssmör. Blanda bra med trådvisp och häll snabbt över kylda brownies. Sprid jämnt för att täcka.

5. I små mikrovågssäker skål kombinerar du chokladflis och 1/3 kopp jordnötssmör. Mikrovågsugn på hög i 1-1 / 2 minuter, sedan avlägsna och rör om tills flis smälter och blandningen är jämn.

6. Häll över karamellblandningen och försiktigt, med baksidan av en sked, sprida jämnt över karamellblandningen. Låt stå tills det är inställt, skära sedan i staplarna.