Lätt att göra Brownie Bites

Om du älskar den färska, fuktiga, chokladmakten av brownies men hatar att skämma bort i en hel, kommer du att älska att göra brownie bites. Dessa bettstorlekar gör att du får bra fest efterrätter och är en favorit för Superbowl-evenemang. Den bästa delen är att du kan använda något brownie recept för att skapa dessa bitar av chokladhit.

Dessert Portion Control

Skarpa på utsidan och fudgy och fuktig på insidan, har brownies blivit en all-amerikansk dessert som är lätt att göra och en gommen pleaser för massorna.

Rik mörk choklad smälter i munnen och är ofta en stor frestelse för alla som sliter. Därför kan brownies i bita storlekar kvadrater ge även den mest ivrig dieter en söt behandling med färre kalorier. (Men det är om du bara kan äta en!) Men om du visar viljestyrken kan browniebett vara ett utmärkt sätt att kontrollera dessert.

Gör dem Bite-Size

Det enklaste sättet att göra ditt favoritbruntuppskrift i miniatyr är att använda mini-muffinspannor. All förberedelse är densamma; du blandar smeten som du normalt skulle, det är bara pan som kommer att skilja sig.

Eftersom dessa bettstorlekar liknar fingermat, var inte rädd för att ha dem lite med färsk fruktpåfyllning, vispgrädde eller chokladsås. Visa dem på brickor för din nästa fest, och de kommer sannolikt att vara en gästfavorit bland alla från barn till seniorer.

Här är anvisningarna för att ta ditt eget favorit recept för brownies eller en blandning för att göra brownie bites.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Line mini-muffinspanna eller 9x13 pan med 48 miniatyr muffins koppfodrar. Spraya lätt med matlagningsspray.
  3. Fyll koppar 2/3 fulla med smet.
  4. Baka hälften av det vanliga brownie receptet eller ungefär 12-20 minuter. Testa med tandpetare. Torka inte brownies.
  5. Låt svalna i panna i 10 minuter. Ta bort för fullständig kylning på trådstativet.

Inte en chokladälskare?

Om du längtar efter en brownie fuktighet men vill ha något annat än choklad, gör blondie biter med vita chokladflisar .

Blondiner är som brownies i textur och liknande i smak, men de är ljusa i färg. Prova att inkorporera detta blondie recept i bettstorlek desserter.

Kan inte få tillräckligt med Brownies? Prova dessa andra Brownie Recept: