Fajita kryddblandning

Gör din egen Fajita Seasoning Mix med detta enkla recept. Det här är en ganska mild blandning, så om du gillar din Tex Mex-mat varm och kryddig, lägg till mer chilipulver, cayennepeppar och krossade röda paprikaflingor. Du kan också öka mängden lök och vitlökspulver som används. Du kan också dubbla eller tredubbla detta recept om du använder det mycket.

När du använder den här blandningen och gnuggar den på rå kött, fjäderfä eller skaldjur, ta alltid bort några från förvaringsburken och lägg den i en liten skål. På det sättet, när du tar lite krydda blandning ur den lilla skålen och gnuggar den på det rått köttet, kommer du inte att förorena hela satsen.

Om du bara ska gnugga blandningen på stek, kyckling, fläsk eller skaldjur innan du grillar den, släpp den majsstärkelsen. Och var noga med att kolla in mina andra hemlagade kryddblandningsrecept och hemlagad blandning !

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera majsstärkelsen, chilipulveret, saltet, paprika, socker, krossad bouillon, lökpulver, vitlökspulver, cayennepeppar, krossade rödpepparflingor och malda kummin i en liten skål och blanda tills kombinationen ser ut som en färg.

Häll blandningen i ett litet glas eller plastbehållare, täta tätt och lagra på en sval, torr plats. Går motsvarigheten till 3 paket kommersiellt eller köpt Fajita Seasoning Mix.

Topp 5 Fajitas Recept

Slow Cooker Fajita Stew

Fajita kyckling och majs

Fajita Pizza

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 7
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 245 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)