Bacon Pizza

Du kan använda en Boboli®-skorpa, eller skapa jästskorpa och använd hälften för det här enkla och läckra receptet på Bacon Pizza. För mindre fetthalt och natrium, kan du använda 1 kopp hackad kanadensisk bacon istället för kokta remsor bacon, eller tillsätt lite pepperoni. Sann baconvänner kanske vill använda båda!

Bacon måste tillagas till en skarp konsistens för detta recept, annars blir det för mjukt i gräddsås och ost. Du kan säkert lägga till mer bacon om du vill!

Jag gillar alltid att förbereda min pizza skorpe innan jag lägger på toppings. Om det finns en sak som jag inte kan hålla är det en fuktig pizza skorpe. Om du gör din egen deg, eller om du köper några från din lokala pizzaplats eller använd pizzadegen från ett rör, rulla det ut och förbered det. Din pizza kommer bli mycket bättre.

Ett tag använde jag en pizza sten, men då bestämde jag mig för att pizzaen var bra utan det extra arbetet. En pizza sten måste värmas upp länge i ugnen innan den är varm nog att använda. Jag tycker att pizzor blir skarpa och crusty bakade på en tunn metall kakan ark.

Du kan använda andra ostar i detta lätta recept. Havarti, schweiziska, Gruyere, Monterey Jack eller Pepper Jack för lite krydda skulle alla vara underbara. Faktum är att du kanske vill dubbla detta recept och göra två pizzor! De kommer att gå fort.

Vad du behöver

Hur man gör det

Värm ugnen till 425 F. Gör och förbered jästskorpan om du använder. Skaka korsten i ca 5 till 7 minuter även om du köper en från en pizzaplats. Inget behov av att förbereda Boboli® skorpa.

Värm olja i en stor stekpanna och sautlök och vitlök tills det är ömt, ca 6-7 minuter.

Tillsätt paprika och mjöl och koka och rör om i 3 minuter. Tillsätt gräddfil, timjan och marjorambladen och koka tills de är tjockare, ca 1-2 minuter längre.

Rör i senap.

Sprid denna sås över prebakad skorpa och topp med bacon och ostar.

Baka vid 425 F i 9-15 minuter tills skorpan är guldbrun och osten smälts. Skär i kvadrater eller kilar och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 745
Totalt fett 52 g
Mättat fett 23 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 142 mg
Natrium 1,789 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 3 g
Protein 43 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)