Chipotle Bacon, ägg och ost Burritos

Inte din mommas frukostburrito! Vem älskar inte bacon? Kombinera den med ägg, ost och chipotle paprika och du har en fantastisk frukost på dina händer!

Dessa burritor är super lätta att göra och är bara några ingredienser. Chipotle pepprarna ger en unik och kryddig kick. Du kan också byta upp bacon med korv eller vegetariska smulor! Bönor kan också läggas till! Peppar jack är det mest krävande ostvalet, men strimlad cheddar eller Monterey jack är också läckra toppings! Chipotlepepparna kommer i en liten burk och är vanligtvis packade i adobosås. Var noga med att lägga till lite av såsen till din burrito! Andra salsor kan också läggas till. Jag gillar chipotle med adobo, eftersom det packar mycket smak utan att burrito soggy. Det är så bra hur mångsidiga dessa burritor kan vara.

Kolla in detta fantastiska krypterade äggrecept att sätta in i dessa burritor!

Du kan också göra dem i jättebatcher! Dubbel, trippel eller fyrdubbla receptet! De kan vara inslagna och frysta. De värms lätt upp i mikrovågsugnen eller brödrostugnen när du behöver dem. De är perfekta för att ta med sig till jobbet eller för en snabb frukost hemma. De är också mycket billiga att göra, så de är mycket budgetvänliga!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält en matsked smör i en panna.
  2. Vispa de fyra äggen tills det är helt krypterat.
  3. Tillsätt ägget i pannan och krypta tills det kokas igenom. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  4. Sprid en tortilla ut på en tallrik. Tillsätt varje tortilla med hälften av äggblandningen. Dela bacon, ost och chipotlepeppar mellan de två tortillorna. Vik undersidan av tortillan över toppen av påfyllningen och börja rulla. Vik i sidorna och sluta rulla tills du har en vackert rullad burrito!
  1. Om det fryser, sätt i tennfolie eller plastfolie. Den kan värmas upp i ugnen, eller inpackas i plastfolie och återuppvärmas i mikrovågsugnen!
  2. Frys i upp till 3 månader! Ta ut och uppvärm vid behov!