Gör dina egna blandningar

Recept och tips

Har du någonsin gjort egna mixar? Det finns många enkla och läckra recept tillgängliga, från Hearty Bean Soup Mix till hemlagad sötad kondenserad mjölk till Dukka. Gör en smaksatt kaffebryggare eller din egen varmvalsblandning. Med en liten organisation kan några tätt förseglade burkar och etiketteringsutrustning du ha ett skafferi fullt av fantastiska blandningar på nolltid. Det är också underbart att ha recept för kryddor och kryddblandningar som kan vara svåra att hitta i vissa delar av världen, som Beau Monde kryddor eller örter de Provence.

Ta några varor och gör dina egna mixar idag!

Jag har fått ett par e-postmeddelanden från läsare som är oroade över fett- och natriuminnehåll i många recept som kräver kondenserade soppor och kryddblandningar. Gör dina egna blandningar och du kontrollerar natrium- och fettinnehållet i maten du äter. På en låg natriumdiet? Lämna bara ut eller minska salt- eller saltprodukterna. Vill du äta lite fett? Substitute låg fetthalt ingredienser för högre fett. Som en bonus kan du anpassa varje mix till din smak. Och du sparar pengar också! Du kan lägga till, subtrahera eller ersätta nästan alla örter eller kryddor i dessa recept.

Det finns inget bättre än att ha hemlagad blandning till hands. De sparar tid eftersom du inte behöver springa ut i affären när ett recept kräver en blandning, och de sparar pengar eftersom de är billigare att göra än de ska köpa. För att inte nämna att du kan kontrollera natriumhalten i dessa recept och inte äta mycket konstgjorda ingredienser!

Hemlagad blandning är också en av de bästa julklapparna. Jag har givit min svägerska, Nancy, blandar för soppor och kakor och hon älskade dem. Det finns inget som en personlig present, vackert förpackad tillsammans med receptkort, för att lägga till värme till semestern. Så ta en penna och lite antecknings papper och börja skapa din egen lista med vänner och familj som skulle älska att få en gåva av blandningar från ditt kök.

Om du vill ha ett specifikt blandningsrecept, kontakta mig och ta med det. Under tiden njut av dessa enkla och roliga recept.

Hemlagad Mix Recept