Ett måste-försök Buffalo Chicken Dip Recept

Om du älskar Buffalo vingar , kommer det här Buffalo chicken dip receptet vara lika underbart. Alla smaker från en av USA: s favorit aptitretare kommer ihop i en het dukkert som tar något evenemang uppe i taget. Oavsett om du gör det till speldag eller om du bara vill ha ett smakligt mellanmål, kommer det här receptet troligen att bli en ny go-to favorit.

Använd konserverad kyckling, rotisserie kyckling från deli eller din egen öl kokta kyckling i doppan. Det blandas sedan med andra ingredienser och serveras varmt med selleri pinnar, kakor, grönsaker - eller alla tre.

Det här kan inte vara lättare att kasta ihop. Du kan förbereda den med en traditionell ugn, mikrovågsugn, långkokare eller utväxlingsutrustning. Men det fungerar för dig, det är bunden att glädja alla som provar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F. Placera 8 uns mjukad gräddeost i en djup bakfat. Rör tills mjuk.
  2. Blanda i 1/2 kopp blåost eller ranch salladsdressing, 1/2 kopp varje smak Frank's® RedHot Sauce® och 1/2 kopp smulad blåost eller strimlad mozzarellaost. Rör i kycklingen.
  3. Baka den i 20 minuter eller tills blandningen värms genom. Rör och garnera efter önskemål.

Mikrovågsugn Anvisningar: Förbered som ovan, med en mikrovågssäker maträtt.

Mikrovågsugn, avtäckt, högt i 5 minuter eller tills det var varmt, omrörning halvvägs genom matlagning.

Slow Cooker Method: Kombinera ingredienser enligt ovan. Placera blandningen i en liten långsam spis. Täck krukan. Värm på hög inställning i 1 1/2 timmar tills det är varmt och bubbligt eller i låg inställning för 2 1/2 till 3 timmar. Uppståndelse.

Tailgating Tips : Förbered dip fram och placera i en tung engångspanna. Placera pan på grillen och värm dopp tills det är varmt och bubbligt.

Buffalo Chicken History

Kriget rasar på vem som kom upp med den ursprungliga heta vingeappetitören, men det antas generellt att de uppfanns 1964 på Anchor Bar i Buffalo, NY. Den mest färgrika historien innebär ägaren Teressa Bellissimo's predicament när hennes son och hans hungriga vänner ambled i tavernan letar efter en sen natt mellanmål.

Vad är en mamma att göra? Hon stekte unbreaded kycklingvingar, doppade dem i en smörgad kryddig chili sås och serverade dem med selleri och blåost-dressing dopp för att skära värmen. Bingo! Buffel kycklingvingar föddes och har blivit en världsomspännande kulinarisk känsla.


Receptkälla: Frank's® RedHot Sauce®, reprinted med tillstånd.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 73
Totalt fett 7 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 20 mg
Natrium 298 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)