En guide till te periodicals

Ta reda på allt om te nyheter på tryck och på webben

Oavsett om du letar efter en guide till att driva en teaffär eller publikationer som kommer att vädja till dina kunder, finns det en te periodisk för dig. Från konsumentfavoriter till branschklammer och publika publikationer till tidningar som "korsar", hittar du aktuella tetidskrifter att titta på nedan. Om du också är intresserad av kaffe , var noga med att läsa guiden till kaffetidskrifter .

Färsk kopp

En månadsvis branschvis publikation som främst är inriktad på kaffe, men har även funktioner på te och te.

Varje december publicerar Fresh Cup en årlig "Tea Almanac" som helt och hållet ägnas åt te. Under året täcker tefunktionerna frågor som gamla tillväxtte träd och konsten att blanda med fördjupad text och flera färgbilder.

Den övergripande tonen är informativ, och den är ofta kryddad med exotisk och avlägsen wanderlust eller en editorialized firsthand-upplevelse av en mer lokal teland.

Global Tea Hut

En internationell tegemenskap och en månadssändning av en temagasin, ett te i månaden och en te-relaterad gåva.

Insupa

En månatlig, konsumentorienterad publikation som täcker ett brett utbud av drycker. Även om cocktails, kaffe, öl och vin tar lejonens andel av sidräkningen, presenteras te halvtid.

Imbibes teartiklar är typiskt recept, fördjupade funktioner på en viss testyp eller ursprung (som pu-erh-produktion) eller guider till en stil te (till exempel ispannor till sommar).

Underhållande funktioner inkluderar ofta förstahandsupplevelse och humor, medan recept och guideguider är auktoritativa och informerade.

Publikens känsla är elegant och trendsättande. I tryck och i sin blogg och video innehåller Imbibe tips från toppexperter, engagerande guider till specifika drycker (som Riesling-viner), klippvärda recept och underbara bilder.

Samovar

En liten tidning / katalog hybrid om te livsstil och Samovar Tea Lounge produkt erbjudanden. Denna publikation tar en kue från de innehållsinriktade "magalogs" som företag som Zappos och Patagonia är kända för, och kan vara igång en ny trend i te katalogvärlden.

Samovar fokuserar på den växande, tvärkulturella "te-livsstilen" i USA och därutöver. Huvudpunkterna i nummer ett inkluderar stämningsfulla tebeskrivningar, färgstark fotografi och en intervju med en buddhistisk munk. Det vädjar till de som är intresserade av te, alternativ livsstil och "foodie" -kultur.

STIR Tea & Coffee Industry Bi-Monthly

Ett bi-månatligt kaffe- och tehandelsk publikation fokuserar i allmänhet på trender som uppstår vid te och kaffe, än på distribution, förpackning och detaljhandelstrender. Det är inriktat mot te och kaféer, importörer, exportörer, förpackare, distributörer och producenter. Tidigare känd som Tea & Coffee Asia .

Te Ett magasin

En kvartalsvisa tidning som appellerar till konsumenter och branschläsare. Denna tidskrift innehåller ett antal recept och tejpssamlingar sprinklade med reseberättelser, redaktionella musings och mer.

Te Ett magasin tenderar att vädja till en mer "old-school" tea drinker som är intresserad av amerikansk tehistoria, ett överflöd av recept och utforskningar av pittoreska eller charmiga tearooms.

Tonen är avslappnad, personlig och till och med chattig ibland, och det är inte ovanligt att Tea A Magazine innehåller teinspirerad poesi. Men reseberättelser från den berömda tepedagogen Jane Pettigrew, Tes många recept och fotografier från redaktörens tejpssamling runda ut tidningen ljuvliga tillvägagångssätt med mer konkret innehåll.

Tea & Coffee Trade Journal

En månatlig branschblad med en lutning mot kaffe, men en stark inblandning av te. Internationella nyheterna, teknisk täckning och råd utgör huvuddelen av tidningen. Tefunktioner täcker ofta ämnen som privat märkning, marknadsföringskanaler och teindustrins bana. De flesta tepublikationer riktar sig i synnerhet till specialteamindustrin. Tea & Coffee Trade Journal är inklusive vanliga livsmedelsbutiker, storskaliga livsmedelsleverantörer och massproducenter av te.

Te täckningen i denna publikation vädjar till större företag, särskilt de inom produktion, import, inköp och blandning fält. Tonen är enkel och "fakta-först", med en hälsosam dos av statistik och historiskt sammanhang.

Lövet

En Taiwan-baserad e-tidskrift dedikerade till att introducera rikedom av information om te i kinesiska till engelsktalande publik.

Kärnans fokus på The Leaf är på te-livsstilen, inklusive te-te, traditionell tekultur och samtida tekultur. Det innehåller också fördjupad information om kinesisk och taiwanesisk tebearbetning, tehistoria, hantverkare, gong fu-bryggning och liknande, alla skrivna av myndigheter på fältet.

World Tea News

En online-veckovis branschpublikation med funktioner på en rad branschtrender och te nyheter från hela världen.

Heta ämnen för funktionartiklar inkluderar nya produktlanseringar och guider för att driva mindre teföretag. Kortare nyheter är vanligtvis inriktade på öppningar, stängningar, fusioner och liknande.

World Tea News är en division av World Tea Expo.

Fullständig upplysning - Författaren har publicerats i Fresh Cup , skrivit och redigerat den första frågan om Samovar, frivilliga för Global Tea Hut och är medlem i det relaterade Tea Sage Hut-samhället, har publicerats i STiR, arbetet har publicerats i The Tea & Coffee Trade Journal och var senior bidragande redaktör av World Tea News.