En guide till tryck och digitala kaffetidningar

Coffee Magazines, nyhetsbrev och mer

Kaffe är i fokus för flera tidskrifter och tidskrifter, ofta med både tryck och digitala prenumerationer. Kaffe periodicals ägnas åt att täcka ämnen för finsmakare och kaffebranschen. Dessa är de bästa kaffepublikationerna för dryckesföretagare. Om du också är intresserad av te , var noga med att kolla in guiden till Tea Periodicals .

Barista Magazine

Barista är en tvåhundrad industris zine som täcker allt från företagens välgörenhetsinsatser i kaffeproduktionsregioner för att cupping nyheter till företagsrådgivning om ämnen som webbdesign.

Barista appellerar till både baristas och kaffebryggare. Den avslappnade tonen och kvasi-funky estetiken är som en vuxen version av den typiska avslappnade kaffebryggan vibe från kaffekulturens dagstidning.

Du kan prenumerera på utgåvan, levererad över hela världen, eller läsa den elektroniska versionen gratis. Den aktuella frågan och tidigare problem finns på deras hemsida. De har också en Barista Magazine App för iOS, Android och Amazon. Barista Magazine

CoffeeTalk Magazine

CoffeeTalk Magazine är en månadsvis branschcentrerad publikation med stor inriktning på den stora affärssidan av kaffe. CoffeeTalk appellerar främst till roasters och större företag. Det inkluderar intervjuer med företagsledare och branschkonsulter, liksom massor av nyheter. På cirka 30-50 sidor per utgåva är det en relativt kort publikation. Trots det avslappnade namnet är tonen och estetiken i CoffeeTalk mer formella och traditionella än Barista och Specialty Coffee Retailer.

Digitala prenumerationer är gratis för alla i kaffebranschen, du behöver bara bekräfta din e-postadress, adress, efternamn och företag. De har också en veckovis CoffeeTalk Press och en daglig CoffeeTalk News. Du kan visa och ladda ner problem online utan att behöva prenumerera. CoffeeTalk

Fresh Cup Magazine

Fresh Cup Magazine är en månadsvis branschriktad publikation som främst är inriktad på kaffe från ursprung till to-go cup.

Fresh Cup Magazine appellerar till en rad kaffeaffärer. Den är fylld med mycket informativa och väl illustrerade funktioner på teman som barista träningstoppare och internationella kaffetrender. Det är ofta kryddat med exotisk och avlägsen wanderlust eller en editorialized firsthand-upplevelse av ett mer lokalt kaffeområde.

Du kan läsa digitala problem gratis online eller prenumerera på en avgift för utskriftsproblem. Fresh Cup Magazine

Insupa

Imbibe är en månatlig konsumentorienterad publikation som täcker ett brett utbud av drycker. Även om cocktails, öl och vin är starkt presenterade, får kaffe sin rimliga andel av täckningen också. Funktioner inkluderar ofta förstahandsupplevelse och humor, medan recept och guider är auktoritativa och informerade. Publikens känsla är elegant och trendsättande. I tryck och i sin blogg och video innehåller Imbibe tips från toppexperter, engagerande guider till specifika drycker (som Riesling-viner), klippvärda recept och underbara bilder.

Många artiklar från aktuella och tidigare problem finns på deras hemsida. Du kan betala för en digital eller prenumeration för hela magasinet. Insupa

Tea & Coffee Trade Journal

Det här är en månatlig branschmagasin som trots sitt namn handlar mer om kaffe än te. Internationell nyheter, teknisk täckning och företagsråd utgör huvuddelen av tidningen.

Ämnen som förpackningsinnovationer, decaf och smakprocesser, kaffesprung och slipning / rostoptimering behandlas ofta. Tonen är enkel och "fakta-först", med en hälsosam dos av statistik och historiskt sammanhang.

Du kan köpa en digital eller utskrift och digital prenumeration. Det finns ett gratis veckovis e-nyhetsbrev. Tea & Coffee Trade Journal

Upplysning: Författaren har publicerats i The Tea & Coffee Trade Journal.