Pork Marinade och Slow Cooker Pork Roast Recept

Här är en snygg 5-stjärnig marinade för fläskbröd, med matlagningsanvisningar. Rostan marineras över natten och kokas sedan i långsam spis.

Använd denna blandning för att marinera en fläskfilé , en axel eller en annan fläskklippning. Fyll dig att laga den marinerade fläskspisen i ugnen eller på grillen eller rotisseriet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera ketchup, vatten, brunt socker, ättika, Worcestershire sås, vitlök, salt, peppar och cayenne.
  2. Placera fläsksteg i en stor matförvaringspåse eller i en icke-reaktiv behållare. Täck behållaren eller täta påsen och kyld svinet över natten. Vänd ibland för att hålla fläsken belagd med marinaden.
  3. Lägg marinerade fläsksteg i crockpotten med ca 1/2 kopp marinade.
  4. Täck och koka högt i 1 timme. Minska värmen till låg och fortsätt tillagning i 6 till 8 timmar, eller tills grillen är öm. Pork loin eller tenderloin kommer att ta mindre tid än en fläsk axel, och förmodligen mindre än 6 timmar om du vill skiva - inte strimla - en fläsk loin grillat. Enligt USDA är den minsta säkra temperaturen för fläsk 145 F.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 115
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 21 mg
Natrium 196 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 0 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)