Easy Vegan Bröd Pudding Recept

Brödpudding är en hemtrevlig, komfortmat efterrätt. Veganbrödpudding är enkelt och enkelt att göra, och du har förmodligen alla eller de flesta ingredienserna i ditt skåp eller kylskåp redan. Om du har bröd som går för gammal är brödpudding ett bra sätt att använda det.

Typisk brödpudding inkluderar ägg, grädde eller mjölk, men du behöver inte någon av dessa för en vegansk version. Detta recept är också lågt i fett, utan någon extra vegan margarin, olja eller ägg ersättare.

Om du vill ha en splurge, lägg den med vegansk rumsås , vilket inkluderar margarin, så du har eliminerat dessertens låga feta egenskaper. Men om du kan hantera kalorier och fett gör det här en bra brunchmaträtt för att tjäna familjen, särskilt under semesterperioden. Vi har också flera olika variationer på veganskpudding för att du ska njuta av.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Sätt brödet i en 9-tums fyrkantig bakpanna.
  3. Rör resten av ingredienserna i en separat skål (sojamjölk, socker, vanilj, kanel, russin, mandel).
  4. Häll de blandade ingredienserna över brödet. Rör om att blanda.
  5. Baka i 30 minuter.
  6. Servera varma eller kalla.
  7. Top med en dollop vegan tofu vispad grädde , vegan rum sås, frukt komposit eller skivad färsk bär.

Reprinted med tillstånd från The Compassionate Cook Cookbook .

Mer Vegan Frukost och Dessert Pudding Recept

Veganskrispudding : Detta är en annan traditionell komfortmatfavorit som använder sojamjölk för att konvertera den till en vegansk version. Njut av det varmt eller kylt, till frukost eller efterrätt.

Old Fashioned Vegan Kokospudding : När man gör kokosnötpudding är det inte en brainer att använda kokosmjölk i stället för mjölkmjölk. Gör det framför att njuta till efterrätt.

Easy Low Fat Vegan Vanilla Pudding : Du behöver inte ägg eller mjölk för att göra detta låg fetthalt pudding. Det använder istället sojamjölk och majsstärkelse.

Låg Carb Vegan Tofu Pudding Recept : Om du är på en låg-carb diet, är denna pudding sockerfri och använder silke tofu snarare än sojamjölk och stärkelse. Det innehåller lite jordnötssmör och osötad vanlig kakaopulver.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 333
Totalt fett 7 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 99 mg
kolhydrater 64 g
Kostfiber 5 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)