Kakor och Cream Fudge

Ringer alla Oreo-älskare! Denna enkla vita chokladfudge är PACKED med crunchy chokladkakor. Det är det bästa sättet att få dina kakor och gräddefix! Denna fudge kommer snabbt ihop, kräver inte att slå och sätter alltid upp. Det är bra med vanliga Oreos, men mitt favorit sätt att njuta av det är med mint Oreos! Känn dig fri att prova dina egna favoritkaka smaker för att blanda upp det.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 9x9-pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray.

2. Hacka Oreo-kakorna grovt tills de är i små bitar. Lägg åt sidan för nu.

3. Placera smöret i en medellång kastrull och sätt den över medium värme tills den nästan smält. När smöret mest smälts, tillsätt det granulerade sockret, gräddfilen och saltet i kastrullen och rör om tills det är väl kombinerat.

4. Värm sockerblandningen, rör om ibland tills den kokar, sätt sedan in en godtermometer. Fortsätt att laga fudgen tills termometern läser 235 F.

5. Ta en gång till 235 F av pannan från värmen och omedelbart rör den vita chokladflisen, marshmallow cream och vanilj. Rör tills chokladet smälts och fudgen är jämn och väl kombinerad. Till sist lägger du till de flesta hackade kakorna och reserverar några skedar för dekoration. Rör tills kakorna är fördelade över hela fudgen. Skrapa fudgen i den färdiga panelen och släta den i ett jämnt lager.

6. Stänk de återstående hackade kakorna över toppen av fudgen och tryck försiktigt ned för att fästa dem i fudgen.

7. Placera i kylskåp tills fudgen är inställd, ca 2 timmar (eller över natten vid rumstemperatur). För att servera, ta bort fudgen från pannan med folien som handtag. Skär den i små 1-tums rutor med en stor skarp kniv. För bästa smak och konsistens servera du denna fudgen vid rumstemperatur. Förvara extra kakor och Cream Fudge i en lufttät behållare i upp till två veckor.

Klicka här för att se alla vita chokladrecept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 494
Totalt fett 29 g
Mättat fett 17 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 13 mg
Natrium 42 mg
kolhydrater 54 g
Kostfiber 6 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)