Sockerfritt jordnötssmörjfryst recept

Om du letar efter ett veganskt jordnötssmörjfrysta recept (eller glasyrrecept, som vissa människor föredrar att kalla det!) Som barnen kommer att älska men en som inte förstör tänderna och får dem att studsa av väggarna, prova det här raffinerat sockerfritt jordnötssmör kaka frostande recept. Den är gjord av inget annat än jordnötssmör, lönnsirap och mjöl, även om en recepttestare föreslog att det smälte ut med lite sojamjölk. Upp till dig! Och ja, lönnsirap innehåller gott om naturligt socker, men för veganer som vill undvika någon form av raffinerat socker är detta recept perfekt.

Detta jordnötssmörjfrysta eller glasyrreceptet är både vegetarian och vegan och går bra med en vegansk chokladkaka eller till och med en vegansk choklad jordnötssmörkaka ! Eller kan jag föreslå att du försöker använda detta veganska jordnötssmör som frostar på toppen av dessa kalorier med låg kalori och fettfri och reducerad sockerchokladbrun ? Yum!

Detta recept för jordnötssmör ister är perfekt för en vegansk födelsedagstårta för barnen eller för toppning av hemlagad veganskaka. Eller kanske du också vill prova detta sockerfria chokladfryst recept .

En person som testade ut det här jordnötssmöret frostade, tyckte att det var lite för tjockt, så hon tillsatte lite sojamjölk för att tona ut det som fungerade ganska bra, så du kan alltid försöka att tunna ut konsistensen lite om du behöver .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Vispa eller blanda alla ingredienser tills mjuk och krämig.
  2. Om du har en elektrisk stativ mixer är det här en bra tid att använda den för att få alla ingredienser perfekt jämn och krämig.
  3. Du kanske också vill överväga att fördubbla receptet.

Receptnote:

Recept tips:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 195
Totalt fett 12 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 218 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 2 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)