Crockpot Mexican Shredded Beef

Denna långsamma kokta grillat kokas tills den helt enkelt faller ihop, gör ett fuktigt och saftigt strimlat nötkött som är perfekt självt eller används som fyllning för tacos, burritos, tamales eller enchiladas . Det är ganska mångsidigt, så prova det som en ingrediens i dina icke-mexikanska rätter, också!

Vad du behöver

Hur man gör det

* Du kan enkelt ersätta färska gröna chiles för de konserverade, om du vill. Rosta en stor grön chili (eller två små / medelstora) över en öppen flamma eller under en köttfärska tills huden är svart. Låt det svalna och avlägsna huden. Klipp av stammen öppna chilen och skrapa ut och kasta frön och venerna. (För mer detaljerade anvisningar, se Steg-chiles, steg-för-steg .) Tärna det återstående chile-köttet och använd i receptet i stället för de kanna gröna chilerna.

  1. Värm en stor kastrull eller kruka över medelhög hög värme och tillsätt oljan. Virvla runt det för att belägga botten av pannan eller krukan.

  2. Stänk mjölet över biffstycket och gnid det jämnt över ytan. Placera köttet försiktigt i den heta pannan och låt den sitta i 2-3 minuter eller tills den är brunad snyggt. Tanken är att inte laga matet, men att suga utsidan för att försegla i saften. Vrid grillen över och smutta den andra sidan. Om den är tjock nog kan du också bruna sidorna.

  3. Placera nötköttet i en långsam spis. Använd en sked för att smaka annatto-pasta över toppen, om du använder. En åt gången, strö på marken kummin, chilipulver, oregano, vitlök, kakaopulver och salt. Häll de hackade gröna chilierna och tomaterna direkt från burken över grillen. Tillsätt löken.

    Häll vätskan (vatten eller buljong) i crockpotten till ett djup av en tum eller två. (Mycket mer än så och ditt nötkött blir soppigt.)

  4. Koka på lågt i 7-8 timmar. Efter den tiden borde nötköttet vara gaffel-mjukt och lätt sönderfalla. Det borde knappast förekomma någon vätska i botten av potten, och det som finns kvar ska vara av en gravy konsistens. Ta bort några stora bitar av fett från steket; strimla resterande nötkött genom att dra det ihop i bitar eller strängar. Rör "gravy" och biff ihop tills det är väl kombinerat.

  5. Servera ditt fuktiga, läckra strimlad nötkött med en bunke med varma tortillor och påfyllningar som hackad lök, hackade korianderblad, en eller flera läckra mexikanska bordsåsar.

-Edited av Robin Grose

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 496
Totalt fett 24 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 161 mg
Natrium 466 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 54 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)