Crockpot Breakfast Burritos

Crockpot Breakfast Burritos kunde inte vara enklare. Bara tömma alla ingredienserna i crockpotten, sätt den på låg över natten, vakna, montera på varma tortillor och gräva in! Det är ett perfekt recept att tjäna för en folkmassa, speciellt över natten gäster! Om du inte behöver betjäna en folkmassa kan du göra och montera dessa burritor själv, packa upp dem och frysa dem! Värm upp dem individuellt när du behöver dem för en snabb och enkel frukost på språng!

Du kan blanda ingredienserna om du vill! Prova att göra burritos med bacon eller skink istället för korv. I detta recept ingår lök och gröna paprikor, men andra grönsaker som spenat kan också läggas till! Använd olika typer av ostar eller vad du än har! Du kan även kontrollera spiciness genom att utelämna den varma såsen eller lägga till mer!

Använd någon salsa du önskar! Prova en chipotle salsa eller en grön tomatillo salsa! Du kan till och med göra en hemlagad restaurangstil salsa!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Brun frukostkorgen i en stor panna. Var försiktig så att du inte övercook som det kommer att lagas i crockpot också! Töm den överskattade oljan och lägg åt sidan.
  2. Smörj vår crockpot med en non-stick spray. Placera de frysta hashbruna i botten av crockpotten.
  3. Strö lök och grön paprika över potatisens topp.
  4. Slå ägget tillsammans med ost, varm sås, peppar och säsongsalt. Häll ägget över lök och potatis. Sedan toppen med den kokta frukostkorgen.
  1. Koka på låg, över natten. Den låga inställningen kockar i 8 timmar, var försiktig så att den inte lagar mat mycket längre än 8 timmar.
  2. Öppna crockpotten och rör om ingredienserna så att de är helt kombinerade.
  3. Värm tortillorna, sätt skivad avokado, strimlad ost, gräddfil och salsa i skålar. Låt gästerna montera sina burritor på egen hand. Om du gör dem att frysa, lägg en 1/2 kopp fyllning i mitten av varje tortilla, topp med vilken kombination av toppings som du önskar. Avokado fryser inte också, så var uppmärksam på det! Rulla och vik burrito, linda med saranfolie och sedan linda med aluminiumfolie. Placera i frysen. När du är redo att värma upp tar du bort folien och mikrovågsugnen i 2-3 minuter. De kommer att hålla frusna i 6-8 månader!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1716
Totalt fett 68 g
Mättat fett 23 g
Omättat fett 23 g
Kolesterol 344 mg
Natrium 4,603 mg
kolhydrater 216 g
Kostfiber 19 g
Protein 57 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)