Korv, ägg och ost Frukost Burritos

Frukostburritor är den perfekta allt-i-ett-måltiden på språng! De är fulla av hjärtlig frukost korv , äggröra, kryddig peppar jack ost och varm sås! De kommer alla inslagna i en mel tortilla (eller majs om du önskar!)

Jag älskar att göra en stor sats av dessa och sedan frysa dem. De värmer upp vackert och gör dina morgnar super snabbt och enkelt! Det är lättare att göra dem i en större sats än att bara göra en enda servering till frukost. Om du kommer i besväret med att göra korv och ägg kan du också göra en massa på en gång! Vika dem i tennfolie om du ska baka dem senare eller med plastfolie om du ska mikrovågsugna dem!

Du kan använda någon form av frukostkorv, men jag gillar Jimmy Dean bäst. Det är smaken är utsökt och du kan hitta det överallt! Prova att piska upp ägget och sedan baka dem i en gryta, eller laga dem som en omelett och skära dem sedan i remsor för att fylla burritorna. Detta hjälper dig att se till att det finns tillräckligt med ägg i varje burrito och det är lättare att fylla dem och kontrollera än äggröra.

Du kan välja vilken typ av ost du vill, men en fin peppar jack eller mexikansk ostblandning smakar gott och smälter riktigt snyggt. Välj vilken läcker varm sås eller taco sås som läggs på din burritos!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka frukostkorgen enligt paketets anvisningar. Se till att det är helt kokt och att det inte finns någon rosa, ca 170 F passar.
  2. Vispa ihop ägg, helmjölk och salt och peppar. Koka i en stekpanna, scrambling eller bara som en omelett.
  3. Sprid ut tortillorna på ett bakplåt. Placera och lika del av korv och ägg på varje tortilla.
  4. Stänk en lika stor mängd strimlad ost på toppen av varje tortilla. Placera under ugnen för att smälta osten. Drizzle varje burrito med varm sås eller taco sås.
  1. Rulla upp burrito och servera!
  2. Om du ska frysa burritorna hoppa över köttfärssteget, drizzle burritos med den varma såsen och rulla upp burrito. Töm varje burrito tätt i tennfolie. Placera i frysen. När du är redo att äta burrito, poppa den i en 350 F-ugn i 5-10 minuter eller packa ihop och mikrovågsugn i en minut.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1559
Totalt fett 58 g
Mättat fett 23 g
Omättat fett 17 g
Kolesterol 211 mg
Natrium 3 689 mg
kolhydrater 204 g
Kostfiber 14 g
Protein 52 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)