Restaurang Style Salsa

Den bästa delen av matsalen på en mexikansk restaurang är den vackra skålen med nybearbetad salsa och tunna och skarpa tortillaprodukter. Jag bara älskar det! Jag undrade alltid hur de gjorde så härlig salsa. Efter experimentet visste jag att det inte gjordes med färska tomater, men jag visste också att det inte var en tjock och kokt salsa som många burkar. Hemligheten är .... KANADE TOMATOR! De är bara kokta nog utan att bli som burksås och de ger en bra konsistens till salsan.

Denna salsa är så lätt att göra också! Lägg bara till tomater, koriander, salt, limejuice, vitlök och lök i en matprocessor eller mixer och blanda bort! Jag gillar att låta den sitta i kylskåpet i minst en timme så att smakerna kan blandas ihop. Du kan hålla den i kylskåpet i upp till två veckor! Imponera alla dina vänner genom att föra denna super enkla salsa till en fest. Eller bara tjäna det till din hungriga familj!

Servera denna salsa upp med chips eller topp på äggröra , eller blanda den i frukostburritor!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera alla ingredienserna i en mixer eller matberedare.
  2. Pulsa tills salsan är finhaltig. Om du föredrar det chunkier, bara puls för mindre tid. Var noga med att lök och vitlök är helt hackade!
  3. Placera den färdiga salsan i en lufttät behållare och förvara i kylskåpet. Salsan kan serveras direkt, men det smakar bäst om det sitter i minst en timme. Det kommer att hålla i kylskåpet i 2 veckor!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 35
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 587 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)