Crock Pot Pizza Pasta gryta

Denna läckra måltid kombinerar pizza smaker och två sorters ost för att göra en fantastisk sås till pasta. Såsen är lagad i den långsamma kokaren. Kombinera såsen med pasta och ostar och avsluta maträtten i den långsamma kokaren - eller överför allt till en bageri, översta med den återstående osten och baka grytan i ugnen.

Såsen är verkligen ganska mångsidig. Använd paprika eller slipa dem, eller tillsätt sågad svamp till såsen. Om din familj har favorit pizza toppings, försök att införliva dem i såsen eller toppningen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt markbiffen och koka, rör om tills det inte längre är rosa. Tillsätt pepperoni och koka, rör om i ca 2 minuter längre. Med en slitsad sked avlägsna biff och pepperoni till långsam spis.
  2. Tillsätt lök och paprika i stekpannan och koka, rör om tills löket är genomskinligt. Tillsätt vitlök och koka, omrör, i 2 minuter längre. Överför till långsam spis. Tillsätt pizza såsen, tomater, oregano, basilika, krossad peppar och socker till långsam spis. Rör om att blanda ingredienser.
  1. Täck långsamt spis och laga på lågt i 4 till 6 timmar eller laga såsen högt i 3 till 4 timmar.
  2. Ca 15 minuter innan såsen är färdig, laga pastaen i kokande saltat vatten tills "al dente" enligt anvisningarna på förpackningen. Dränera väl
  3. Rör den tömda pastaen i såsblandningen. Rör i halva parmesanost och hälften av mozzarellaosten. Stänk de skivade oliverna över toppen och lägg sedan över med resten av parmesan och mozzarellaost. Täck och fortsätt matlagning på låg i 15 minuter.
  4. Alternativt kan du kombinera den dränerade heta pastan med såsen och halva Parmesan och Mozzarella ost och överföra till en 3-kvarts bakfat. Topp med skivade oliver och resterande parmesan och mozzarellaost. Baka vid 350 ° F i ca 15-20 minuter, eller tills osten har smält och såsen är varm och bubblande.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 470
Totalt fett 21 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 92 mg
Natrium 596 mg
kolhydrater 34 g
Kostfiber 4 g
Protein 36 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)