Creamy Tarragon Chicken Recept

Dessa kycklingbröst kokas med dragon, kycklingbuljong, lite vitt vin och tung grädde. Det är ett enkelt recept, och en hela familjen kommer att njuta av. Denna kyckling är utsökt med ris eller pasta och en sallad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Stänk kycklingbrösthalvor med salt och peppar; mudding med mjöl. Lägg till kvarvarande mjöl.
  2. Värm 3 matskedar smör över medelvärme i en stor stekpanna. Brun kyckling på båda sidor, Ta bort kyckling; hålla varm. Tillsätt lök till stekpanna och sauté i 1 minut.
  3. Tillsätt vin till stekpanna öka värmen till hög och koka tills vätskan nästan indunstas, omrör för att lossa bruna bitar på botten av stekpannan.
  1. Minska värmen till medium-låg; tillsätt reserverat mjöl, rör om till en tjock pasta. Tillsätt tarragon och kycklingsbuljong. Återvänd kyckling till skillet; täck och koka tills det är mjukt, ca 20-25 minuter. Ta bort kycklingbröst till en varm tallrik. Tillsätt kvarvarande smör och tung grädde till stekpannan. Värme genom; Häll gräddig dragonsås över kycklingbröst.

Relaterade recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1369
Totalt fett 83 g
Mättat fett 27 g
Omättat fett 32 g
Kolesterol 450 mg
Natrium 692 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 133 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)