Cream Cheese Swirl Brownies

Var hjälten på din nästa bake försäljning eller potluck med dessa fuktiga och läckra brownies, som ser ut och smakar extra special tack vare en eftergiven sötad gräddostsvirvel. Ingen kommer att tro på dig när du säger till dem att du gjorde dem från början, men det här receptet tar dig mindre än en timme att göra!

Se även
Semisweet Chocolate Brownies

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F (180 C / Gas 4).
  2. Ringa en 9-tums stekpanna med folie, så att ändarna långa hjälper till att lyfta de bakade browniesna. Spraya med bakspray eller lätt fett och damm med mjöl.
  3. Smält choklad och smör i en kastrull över låg värme. Ta bort chokladblandningen från värmen. Rör om 1 kopp granulerat socker tills det är jämnt och låt svalna något.
  4. När blandningen har svalnat lite, lägg till 2 slagna ägg, 1 tesked vanilj, 1/2 kopp mjöl och de hackade muttrarna, om de används. Slå med en vispa eller sked tills den är väl blandad.
  1. I en medium mixskål med en elektrisk mixer, slå gräddeosten med 1/3 kopp granulärt socker tills det är jämnt. Tillsätt det stora ägget, 1 matskedsmjöl och 1 tsk vanilj; slå tills det är väl blandat.
  2. Sked ca 5 matskedar av chokladkluten i en kopp och lägg åt sidan. Sprid den återstående chokladsmeten i den färdiga panelen. Sked gräddeosten över chokladskiktet och sprida sig lätt till locket. Släpp den reserverade chokladmutten jämnt över gräddostskiktet med en tesked. Med en spatel eller kniv virvlar du lätt chokladet in i skinkostskiktet.
  3. Baka i ca 22 till 26 minuter tills en tandpetare som sitter i mitten kommer ut ren.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 326
Totalt fett 20 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 143 mg
Natrium 266 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)