Creamy Semi-Homemade Chicken Noodle Soup

Här är ett snabbt och enkelt kycklingnudelsoppa recept, och det är hjärtligt nog för en familjemjölk. Kondenserade soppor och lite äkta grädde gör denna soppa rik och krämig medan du lägger till en fantastisk smak. Men det är inte alla bekvämlighetsmatar; färska hackade grönsaker, några örter och frysta ärtor och morötter gör den näringsrik, färgglad och fullmatad.

Servera denna läckra kycklingnudelsoppa till lunch eller middag, tillsammans med kakor eller kex och en kastad sallad . Använd gärna brutna linguini eller spaghetti i denna maträtt istället för nudlar. Eller tillsätt ca 1 kopp kokt ris till soppen. Se tips och variationer för fler idéer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smör i smör i en stor kruka eller nederländsk ugn över medelhög värme. Tillsätt lök och selleri och sauté tills lök är ömt. Lägg persilja, kyckling, kycklingbuljong, soppor, fjäderfä krydda, timjan och peppar. Koka upp; minska värmen till medium-låg och simma i 20 minuter.
  2. Tillsätt frysta ärtor och morötter, täck och simma i 10 minuter längre.
  3. Rör i grädden eller hälften, tillsammans med de kokta nudlarna; tillsätt salt till smak. Värm igenom.
  1. Servera soppen med kakor eller varma bakade kex, eller lägg den med croutoner eller ostronkakor.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 667
Totalt fett 56 g
Mättat fett 32 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 196 mg
Natrium 754 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 2 g
Protein 24 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)