Inomhus Dubbelkontakt Tvåsidig Grill Vegetabilisk Matlagningstabell

Grönsaker lagar sig vackert på den dubbla kontakten inomhusgrill . De kommer att ha fina grillmärken, en skarp mjukt konsistens och en lite rökig smak. Du kan grilla nästan alla grönsaker du gillar; de tar bara lite förberedelsestid. Tvätta alltid grönsaker före beredning. Du kan ta bort huden från potatis och lök om du vill. Se till att alla grönsakerna är ungefär samma tjocklek så att de har samma kontakt med matlagningsytan.

De lagar sedan jämnt och görs samtidigt.

Dessa grönsaker är utsökta på egen hand. Dusta dem med lite olivolja och strö med färskt eller torkat örter före eller efter grillning. Servera dem som en maträtt, eller använd dem i pastasallader eller i såser för pasta eller kött.

Titta på grönsakerna när de grillar, eftersom de kan brinna snabbt. Grönsaker högre i socker, som lök, kan brinna snabbare än andra. Lyft locket något för att kontrollera hur de brinner på grillen.

Dessa tillagningstider är endast för dubbelsidig eller dubbelkontakt, eller George Foreman typ av inomhusgrill. Använd inte dessa tider för någon annan typ av grillningsmetod.

Med några av de nya typerna av inomhusgrillar kan du öppna dem för att skapa en större platt yta som du kan använda som du skulle använda en vanlig grill. Om du vill använda dessa grillar på detta sätt, fördubbla koktiden i diagrammen och vrid grönsakerna när de lagar mat, med tang eller en stor gaffel.

Inomhus Grill Vegetabilisk Matlagning Diagram

GRÖNSAKERGRILLING TIMESASPARAGUSMarinate om så önskas. Grill i 2-4 minuterBELL PEPPERSHalve paprika, ta bort frön och membran. Marinera. Grill i 4-5 minuterEGGPLANTSlökar 1/2 till 1 "tjock. Grill i 4-5 minuterLEEKSRinse och skiva. Grill i 2-3 minuterMUSHROOMSRemoves stammar och grill hela eller skiv 1/2" tjock. Grill i 2-4 minuterNYT POTATOESScrub, skiva i halva, förkoka i vatten i 6-8 minuter. Grill i 5-6 minuterONIONSPeel, skiv 1/2 "tjock. Grill i 4-6 minuterPOTATO SLICESScrub, skiv 1/2" tjock. Förkoka i vatten 8-10 minuter. Grill i 7-10 minuterSUMMERSQUASHCut i 1/2 "tjocka skivor. Marinera om så önskas. Grill i 3-4 minuterTOMATOESCut i 1" tjocka skivor. Grill i 1-2 minuter eller tills mjukZUCCHINICut i 1/2 "till 1" tjocka skivor. Marinate, grill i 3-4 minuter